joi, 17 mai 2012

Facebook si recesiunea!

Am citit un articol pe net referitor la situatia Facebook. Se pare ca se confrunta cu o situatie mai putin placuta din cauza recesiunii. Cum spuneam si intr-un articol anterior, Facebook solicita sume colosale pentru campaniile de reclame desfasurate pe reteaua respectiva. Astfel, mai multe branduri importante precum General Motors, P&G, American Express, AT&T, Disney sau Verizon au decis sa-si retraga fondurile de publicitate pe Facebook. O lovitura destul de grea pentru Facebook mai ales ca se pregatesc de listarea la bursa.

Decat sa pui nu stiu cate anunturi cu brandul pe Facebook sa platesti nu stiu cate sute de mii de euro, mai bine iti faci o campanie pe alte canale unde sa-ti promovezi produsele, nu brandul. Astfel esti mult mai avantajat si financiar si din punct de vedere marketing.

Facebook solicita sume colosale pentru reclamele din reteaua de socializare, datorita numarului extraordinar de mare de utilizatori. Astfel au o piata de desfacere foarte buna pentru acest lucru, dar lacomia s-ar putea sa-i coste se pare.

Voci din cadrul Facebook, au speculat idea de a solicita o anumita taxa pentru firmele care doresc sa-si faca o pagina in reteaua de socializare.


0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live