miercuri, 26 septembrie 2012

Cateva stiri de gunoi!!!

Avem astazi doua stiri, bine poate nu sunt chiar de gunoi :)), dar de ras eu am facut-o copios. Una este internationala vine tocmai din America si a doua este de la noi autohtona din Romanica.

Felicitari mireselor


1.Kerry De'ath in varsta de 29 de ani a ajuns super vedeta dupa ce a parasit 3 barbati in fata altarului. Poate spuneti si ce nu s-a mai intamplat pana acum ? Da, dar urmatorul lucrul pe care  l-a facut este demential. Dupa ce s-au chinuit baietii astia sa puna mana pe ea, si-au incordat muschii s-au dat peste cap.
Kerry s-a casatorit la 6 luni de la ultima despartire cu ..... domnisoara ei de onoare. Bai deci este demential, cei trei barbati cred ca nu si-au revenit nici la ora actuala :)) muahahaha 5 min de ras. Adica cum sa faci asa ceva? Toata lumea credea ca este femeia fatala la cum juca barbatii pe degete si ii zapacea.
Puteai sa crezi lejer ca ea este experta cu un anumit obiect specific barbatilor, cand ea in realitate era experta in cofetarie si ii placea in mod special prajiturica "savarina".
Pe mine unul m-a amuzat teribil stirea asta si am tinut sa o comentez cu voi. Ehe, cu ocazia asta le uram si noi proaspetelor mirese casuta de piatra.

Copac care emana romantism

2. Ati auzit de arborele care emana romantism ? Nu? Inseamna ca nu ati auzit de nimic pana acum. Un deputat vrea sa promulge o lege pentru ocrotirea copacilor speciali, care emana romantism. Voi ati mai auzit asa ceva pana acum ? Cand a fost intrebat cine este responsabil cu identificarea acestor copaci, a recomandat un silvicultor. Eu zic ca este gresit o sa va explic imediat de ce.
Un silvicultor se pricepe la copac, sa spuna durata vietii lui, daca este bolnav sau nu, dar cu siguranta nu are simtul critic in privinta romantismului. Deci nu este o alegere buna, eu recomand un poet, un scriitor de romane sa vezi acolo spirit critic :)).
Da pana la copacii astia poate va mai ocupati si de niste legi pentru noi sa o ducem mai bine :((.


Va multumesc ca ati citit acest articol si va mai astept cu drag!


13 comentarii :

ion spunea...

cam greu şi-a dat seama că-i place savarina :))

vienela spunea...

Poate fata chiar a incercat, dar daca barbatii nu au fost la inaltimea asteptarilor ei(de ce o fi asteptat pana in ziua nuntii? ), s-a reprofilat. :))
Pentru romantism, ar putea apela la fantoma lui Eminescu, daca reusesc sa puna mana pe ea. :))

Narcis spunea...

@ion: Bine ai venit in primul rand la mine pe blog. Mai ce sa mai e bine ca si-a dat seama, dar si ca in sfarsit s-a maritat :))))))

Narcis spunea...

@vienela: confirm a incercat si inca cu mai multi :), dar daca nu aveau ce trebuie degeaba :((. Eu nu pot sa nu ma gandesc ce fata au facut aia cand au aflat. Cred ca eu lesinam :)

Probiu spunea...

Am vazut ieri la stiri chestia asta cu copacii. Numai un "copac" putea avea o astfel de idee...

Adriana spunea...

Una peste alta...pana la urma tot o femeie stie mai bine ce-i trebuie unei femei :))))
Si de copac...arata ffff bine :D

Narcis spunea...

@Probiu: exact la asta m am gandit si eu :)). Astia sunt cu astia defilam numai "copaci"

Narcis spunea...

@Adriana: hahahahaha ce tare, pai si de noi pentru ce mai aveti nevoie atunci? :)).
Tie copacul din imagine iti inspira romantism ?

Lavinnia spunea...

WTF ce scarboooooooooos =)) poate nu era ea buna si s-a dat pe invers haha ca sa nu rada barbatii de ea.

Cat despre acel copac, iau si eu o punguta de romantism sa o indes in sufletelul meu, ca sunt cam rautacioasa.

Narcis spunea...

@Lavinnia :) cum a spus cineva mai sus, si a dat seama tarziu cum statea treaba cu savarina prajitura ei preferata.

Tu fumezi romantism??? Daca da ocazional sau des?

george spunea...

Nu inteleg cum poti legaliza casatoria intre persoane de acelasi sex, oricat de deschis ai fi la minte.., nu e in natura noastra, nu e normal, ai vazut tu masculi din alte specii ca si-o trag unul altuia, sau ca o haita de catei urmaresc un alt catel prin cartier asa cum stau cateii dupa catea? :)) E clar ca e o dereglare psihica si nu e normal sa fii de acord cu asta ci sa incerci sa o tratezi. Cat despre stirea cu acei copaci, am vazut si eu la tv.., tara arde si noi analizam romantismul copacilor.. :)

Narcis spunea...

@george: Bine ai venit pe blogul meu in primul rand. Nici nu-i sustin dar nici nu arunc cu pietre in ei. Nu sunt eu in masura sa le comentez orientarile, religiile, culoarea pielii etc. Dar asta nu inseamna nici ca sunt de acord cu ei pentru ca ce ar insemna toata lumea sa fie pe partea cealalta cine ar mai popula si planeta asta?

Pishky spunea...

prima ca prima.. dar a doua... :))!

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live