vineri, 14 septembrie 2012

M-a sarutat pe sani, m-a calarit si mi-a lins degetele...

Viol!

Incepem ziua cu cateva stiri de gunoi :) respectiv doua autohtone si una internationala. Mare scandal in cutia de televizor o "privighetoare" tipa de zor viol. Bianca Rus afirma ca a fost aproape violata de Gheorg sau cum il cheama pe baiatul ala. Citez " de dragul raitingului am suportat", auzi papusica de dragul raitingului astia o sa-ti bage data viitoare doi negrii pe camera :). Ehe, dar ce nu faceti voi pentru raitingul asta ? Nu te-am auzit cantand si nu imi place nici cum arati, dar cum era vorba aia "de gustibus non discutandum", daca vrea cineva sa te violeze treaba lui. Nu promovez violul doamne fereste, dar nu-mi plac fatarniciile astea. Citez: " a vrut sa ma violeze si nici macar nu este cine stie ce barbat" . De aici sa intelegem ca daca venea unul care arata bine si ii placea ei putea sa o violeze ?

Stirea doi de gunoi tot de la noi. Titlu de ziar, Bianca Dragusanu si Nicoleta Luciu cum sfarcurile intarite, care este mai buna? Glumesti? Pai pe niciuna ce zici de asta ? Ti-am dat cum zice poetul ala nu mai stiu cum il chema " Perversa ca pe Targu Ocna". Da nu-mi place nici Bianca are operatii pe ea mai multe decat petele de pe dalmatieni, daca se inteapa in ceva se sparge toata. Si Luciu femeie cu nu stiu cati copilasi pe acasa, sa se presteze la astfel de gainarii ca nu pot sa le numesc altfel.

Stirea de gunoi numarul trei, da asta este internationala, adica uite frate ca o mai comit si ei. Angelina il obliga pe Brat sa poarte chilotii lui Beckham, pardon marca este Beckham. Deci cand are chef sa-l alerge pe asta prin casa ii spune, hai cu Beckham pe tine :). Doamne te doare capul si el ce sa-i spuna: " Draga cand facem dragoste vreau sa mimezi ca Jennifer ?"

Este o lume nebuna de tot.

In Romania nu te plictisesti niciodata, decat daca dormi.

Va salut pana data viitoare, nu uitati! In Romania nu te plictisesti niciodata, decat daca dormi.

12 comentarii :

Raoul spunea...

Aia cu violul e cea mai tare. Cum naiba sa te violeze de dragul ratingului?:)))Tara asta a luat-o rau de tot pe aratura...

Narcis spunea...

@Raoul: ei doi au colaborat la o emisiune la un post de televiziune si ea a suportat de dragul raitingului si sa nu piarda emisiunea. Te doare capul la ce poti sa auzi :))

Szasz Sebes Paul spunea...

O stire scarboasa!!!!!

Narcis spunea...

@Paul: da, din acest motiv a si intrat la categoria numita "stire de gunoi". Adica pe cine intereseaza astfel de stiri?

Pishky spunea...

dupa faza cu taximetristul violat.. acum violul face rating pe la TV, halal stiri!!!!!!

Narcis spunea...

@Pishky: da la gunoi cu stirile astea:)

Adina spunea...

imi place f.mult stilul "stirilor"

Narcis spunea...

@Ruxi: in primul rand bine ai venit pe la mine:). Ma bucur ca iti plac aceste stiri satirizate adica nu stiu sa nu fie un pleonasm pentru ca ele sunt deja de satira in esenta :)

Te astept si diseara la "Vinerea cuvinte cheie" sa vezi acolo :))

Lavinnia spunea...

Am ras cu lacrimi, ai un stil de a povesti :))

Pe astia ar trebui sa ii doara capu si sa se gandeasca la niste locuri de munca pentru studenti nu la sanii lui Dragusanu si la violu lu madam pupaza.

Narcis spunea...

@Lavinnia: pai logic este ca eu nu as mai scrie articole de genul asta, daca cei care creaza originalele nu mi-ar da subiecte logic :).
Va astept pe toti si la noapte cand o sa avem un nou episod din "Vinerea cuvinte cheie" sa vedeti diseara ras :)

vienela spunea...

Bine ca stiu de acum unde sa gasesc stirile cele mai atractive sau ciudate, fara sa rascolesc presa. :-P
Imi place nebunia asta, "de dragul ratingului"... :))

Narcis spunea...

@vienela: si eu astept sa-i bage doi negrii tot de dragul raitingului :)

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live