marți, 4 septembrie 2012

Stirea zilei

Chiloti de barbat?!


Ati auzit ultimul update la faimosul viol al secolului?. Avem una bucata stire de gunoi si ce mai stire. Violatoarea deja ultra mega vedeta l-a supus la perversiuni muzicale pe saracul taximetrist.
Cand l-a prins i-a confiscat lenjeria intima si l-a pus sa danseze pe muzica lui salam.Cred ca a fost super traumatizant pentru el, din acest motiv cred ca este justificat sa ceara daune de 50.000 mii euroi.
Doamne cum sa scrii asa ceva in ziar? Nu mai aveti pe ce sa mai luati niste bani? A infectat violul asta toata media, la tv in ziare etc. Mai nici macar nu l-a violat saracul pentru ca nu i s-a .... de frica. Nu ati vazut ca i-a dat de la julit acolo la frunte?
Sunteti jalnici si patetici cu stirile astea. 

P.S Va multumesc pentru ca imi furnizati material de blogareala sunteti niste hahalere.

11 comentarii :

Raoul spunea...

Cred ca tot circul asta e sa mai iasa la rampa niste "vedete" ca nah nu mai au tinerii modele de urmat..

Narcis spunea...

@Raoul: pai ca sa-ti dai seama ce promovam noi. Exemplu tipa in cauza era in spital la psihiatrie si a fost ofertata de o televiziune pentru emisiune deci ??

Raoul spunea...

Oricum nu ii urca liftul pana la ultimul etaj, dar nu e nici cum zic astia.Sex sells."Victima" probabil si-a luat o usa la intrare si papuci la copii pe banii de pe interviuri, ea mai apare pe la Capatos, azi maine e asistenta cuiva, mai un pornosag micut si gata...nu ii mai ajungi la nas.Si tinerii vazand ca asa se ajunge undeva in Romania ii vor lua ca un exemplu bun de urmat si mie nu imi va mai plati nimeni pensia:(

Narcis spunea...

@Raoul: Ai mare dreptate si cu pensia :)

Sorinica spunea...

Cu astfel de stiri nu mai avem nevoie de "camera de ras'; just for fun! Mai stiti cand o stirista a inceput stirile astfel: "incepem stirile cu un viol in grup ...." Nu sunt simpatici?

Narcis spunea...

@sorinica: bine ai venit, am ras de am murit la asta cu stirista domnule, nu mai au pic de decenta auzi tu cu ce se incep acum stirile :).
Hai sa ti mai spun si eu doua una citita astazi si una ieri.
Prima furnizata de yahoo.ro titlu mare de stire - " germanii crede ca Grecia trebuie sa iasa din zona Euro"
si pe locul 2
citita astazi pe cancan online tot asa titlu - " In Singapore parcheaza Ferarri in sufragerie. Ramai interzis"
Auziti si voi lume ce exprimare au jurnalistii astia de kkkaramel vroiam sa spun. Cum adica raman interzi? la ce ?
Ehe aici este momentul pentru motoul meu: In Romania nu te plictisesti niciodata, decat daca dormi :(.

Pishky spunea...

O tâmpenie de subiect mai mare ca asta nu puteau găsi cei din medie..! EU una sunt scarbita de subiectul acesta ultra cretin!

Narcis spunea...

@Pishky: draga mea din acest motiv am si facut categoria asta de stire de gunoi. Pentru ca nu au ce sa caute astfel de subiecte in media.

vienela spunea...

Si tu de ce ai pus o asemenea poza pe blog? Vrei sa stai in acelasi rand cu ei? :-P

Narcis spunea...

@vienela: uite domnule in sfarsit cineva care si-a dat seama de poza. Normal o femeie, nu stiu asta mi s-a parut interesanta si iesita din tipar.

Narcis spunea...

Si ca o mica paranteza, am vazut acum cativa ani o pereche dar erau albastri aia si cu "trompa" mult mai mica :). Proprietarul lor tatal unui prieten, ii punea cand era vremea de joaca cu mama si se alergau prin casa. Nu am putut sa nu spun este prea hilar. hahaha

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live