vineri, 14 septembrie 2012

Raport cuvinte cheie sp 6!

Google Tools


Incepem -  Vinerea cuvinte cheie, va salut pe toti. Sa vedem ce a mai cautat lumea saptamana asta in google si au ajuns aici pe blog.

Clasamentul:

1. shaorma - 18 Hits
2. tastatura - 17 Hits
3. controlorii ratb dati afara -  4 Hits
4. pisicute si catelusi - 4 Hits
5. shaorma se scumpeste - 4 Hits
6. caini si pisici - 3 Hits
7. cine a scris biblia - 3 Hits
8. delabirou.blogspot.com - 3 Hits
9. statuia piata presei - 2 Hits

Si acum surpriza :), cateva bonusuri care au doar 1 Hit, va tineti bine??

1. anunturi cu virgine - 1 Hit
2. cat costa o masina de facut shaorma - 1 Hit
3. cum sa faci o fusta scurta - 1 Hit
4. gta romania 2 ce faci la metrou -  1 Hit
5. superone rds nu aveti dreptul - 1 Hit
6. este virgina - 1 Hit

Ehe musteriilor ce parere aveti ?? Ce sa mai ''shaorma'' rulz :), nu conteaza ca este criza, lumea nu se mai satura de shaorma unii vor sa-si cumpere masini de facut shaorma. Fac o mica paranteza tot despre regina shaorma este vorba. Vad intr-o seara la cuvinte cautate pe google "shaorma se scumpeste" de 4 ori aceasi cautare :). Ii spun lu nevasta mea iauzi draga ce cauta lumea shaorma si cica se scumpeste. Rad si eu rade si ea, mergem a doua sau a treia zi la shaormeria de unde ne cumparam noi frecvent acest produs zeic. Cand ma intreaba nievasta, " ai vazut draga" ?. Ochii mei erau deja lipiti de geamul de la shaormerie cu doua tepe imense pline si o gaura mare in stomac de foame. Pofta imi inunda toate simturile si gingiile imi saliveaza precum cascada Niagara. Ii raspund " da am vazut si inca ma mai uit " :), ea, daca iti dezlipesti ochisorii de pe geam si ridici privirea la ora 12 o sa vezi despre ce vorbesc. Lumeee era shaorma mai scumpa :), mi-a picat fata. Ii spun nievestici mele, "draga mea stii ce inseamna asta nu" ? Nu! Eu pe blog am inceput sa primesc stiri din viitor, wtf?

Sa revenim, am povestit intamplarea pentru ca imediat avem cautarea asta "controlorii ratb dati afara", sper sa fie adevarat, daca nu sa se intample in urmatoarele zile, oricum iau foarte multi bani publici nejustificabili.

Da ce spuneti de "anunturi cu virgine" si "este virgina"?? Hahahaha ce sa mai deci acum blogul asta este site de matrimoniale sau cum? Banuiesc ca intai a cautat anunturile si ulterior a exclamat " este virgina" si cred ca se referea la articolul asta.

As vrea sa-l comentez si pe cel cu "superone rds nu aveti dreptul", asa este nu mai se poate viziona acest canal care pentru barbati este un fel de cartoon network, numai ca sunt papusile mai mari.

Hai ca ma intind cu vorba, este tarziu si pot sa vorbesc pana maine :).

Sa trecem si la top parteneri saptamana aceasta:

1. Blogatu - 12
2. Simona Tache - 11
3. Vienela - 4

Sper ca v-a placut episodul din aceasta saptamana!
Va multumesc si va astept si vinerea viitoare la urmatorul episod : "Vinerea cuvinte cheie".

6 comentarii :

Pishky spunea...

eu tot nu inteleg cine are rabdara sa te caute pe google cu tot URL-ul =)) ! Omul ala merita un premiu!

Narcis spunea...

@Pishky: hei cred ca m-am prins mi s-a aprins un beculet, au de la un timp personalizez pozele cu link-ul si cred ca de acolo. Oricum nici asa nu ar fi justificat pentru ca trebuie sa scrie doar "delabirou". Zic eu..

Raoul spunea...

Vad ca "tastatura" si "biblia" au ramas in cautari si saptamana asta. Ma intristeaza gandul ca "shaorma se scumpeste".Imi dau lacrimile cand ma gandesc la saracii oameni care in loc sa mai de-a banii pe o shaorma mare cu de toate, mai bine cumpara o ruda de salam si o paine, ca e mai ieftin.:))

Narcis spunea...

@Raoul: ehe corect cred ca o sa ne intoarcem la salam cu soia :)

vienela spunea...

Ce noroc pe mine ca nu ma afecteaza stirea cu shaorma. Nu am mancat decat o data si nu mi-a placut, poate si din cauza ca vanzatorul avea niste dolui pe sub unghii. Si nici salam cu paine nu mananc(asta este pentru Raoul). :-P
Ce nebunie: Cum sa faci o fusta scurta? O tai pe cea lunga. :))

Narcis spunea...

@vienela: bleahh si ai mancat shaorma de la nenea ala care zici ca venea de la sapa ? Mie imi place este foarte buna shaorma, nu zic sanatoasa buna.
Mai vad pe strada domnisoare care au luat fusta ffff scurta de acasa si cand vad ca atrag priviri multe sau fluieraturi etc. Trag de ea sa o faca lunga :) Pai daca ai luat-o scurta de acasa vrei sa o faci lunga pe drum?

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live