marți, 4 septembrie 2012

Este aglomerat transportul in comun??

Ne mai plangem si noi uneori ca este aglomerat in masina, tren, tramvai, ratb etc. Am facut o colectie de mijloace de transport cu adevarat aglomerate. Zic sa ne mai gandim odata inainte sa spunem ca sunt aglomerate ale noastre :).

In Japonia cei care stau in spate si "ii ajuta", chiar asta este jobul lor :). Sunt angajati special pentru lucrul asta sa le dea o mana de ajutor. 
Desi stiu ca totul este cotidian la ei, pe mine ma bufneste rasul la birou rau de tot cand vad filmuletele. Bine sunt si circumstante atenuante in japonia filmuletul este mai vechi.

6 comentarii :

Bogdan Cîrstea spunea...

ala cu japonezii il stiam. dar ala cu indienii e de-a dreptul WOW

Narcis spunea...

@Bogdan: initial comentatiul tau era in spam si nu-l vedeam, nu stiu de ce a intrat acolo nu s-a mai intampla :). Da iti dai seama asa merg in India.

Pishky spunea...

doamne... :)) hai ca la noi nu-i chiar asa... dar totusi .. mie de asta imi place sa merg pe jos :)) chiar si distante mari

Narcis spunea...

@Pishky: eu vreau sa ma angajez la japonezii astia sa "imping" si eu cateva hahaha :)

vienela spunea...

Mai vazusem imagini din India, cu oameni care circulau pe tren, ca nu incapeau in tren. :)) Eu nu ma vait de aglomeratie, cat de mirosuri si de proasta crestere a unora. ;)

Narcis spunea...

@vienela: am mai multe articole legate de mirosurile astea foarte "diversificate" din mijloacele in comun :). Cauta femeia cu miros puternic de barbat :)

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live