marți, 29 octombrie 2013

Campionatul Mondial de Sport Electronic 2013

Campionatul Mondial de Sport Electronic 2013 are loc la Bucuresti in perioada 1-3 Noiembrie la Sala Polivalenta. Cel mai important eveniment al anului pentru toti gamerii (cireasa de pe tort). Eveniment organizat de Federatia Internationala de Sport Electronic si de Liga Gamerilor Profesionisti.
Campionatul Mondial de Sport Electronic 2013
Jocurile in care se vor intrece gamerii profesionisti sunt: League of Legends, Alliance of Variant Arms, StarCraft 2 si Tekken Tag Tournament 2. Competitia urmand sa se desfasoare in formula de teams (echipe) pe natiuni.
Avem concurenti inscrisi si din Romania  dupa cum urmeaza: League of Legends echipa Like a Sir (Stoian Ovidiu – Cliqque, Neagu Bogdan – imsoleet, Enut Andrei – King XéMO, Matei Gheorghe – Sir GocuXV, Teca Mircea – Mirciu), iar băieții care ne vor reprezenta la A.V.A. sunt Vlaconi Tudor – ZoOmL3sS, Ciprian Iacob – Toteu4ever, Petcu Adrian – AdyIRONIQ, Ghindea Gabriel – Me1998, Vasile Leonard – TheNubDude.)
Valoarea premiilor la competitiile masculine este de 33.000 de euro (20.000 de euro la LOL si 13.000 de euro la A.V.A), iar la cele feminine de 4.000 de euro, cate 2.000 de euro pentru fiecare disciplina.
DreamHack Bucuresti
Professional Gamers
LESF 2013 -Sponsor Oficial Romtelecom
 Tarile care trimit jucatori la Campionatul Mondial de Sport Electronic si fac parte din Federatia Internationala de Sport Electronic (International eSport Federation – IeSF) sunt Austria, Azerbaijan, Belgia, Bulgaria, Danemarca, Elvetia, Finlanda, Franta, Israel, Olanda, Portugalia, Romania, Rusia, Serbia, Spania, Suedia, China, Coreea de Sud, Mongolia, Filipine, Vietnam, Canada, Africa de Sud. De asemenea, din tarile non-membre, sunt asteptati gameri din Thailanda, Japonia, Tunisia.
Totodata, in afara de jucatori, tarile mentionate trimit si delegatii formate din oficiali, presa sau publisheri, iar acestora li se alatura si reprezentanti din alte state, precum Turcia, Bangladesh, Malaysia, Maldive, Singapore, Sri Lanka, Taiwan, Brazilia, Mexic, SUA, Georgia, Germania, Norvegia, Egipt, Macedonia, Ucraina, India, Indonezia, Iran, Kazahstan, Tajikistan sau Namibia.
Urmeaza sa fie prezenti in cadrul competitiei un numar total de 200 de participanti din peste 50 de state. 

Spectatorii din sala pot sa castige premii oferite de organizatori in valoare totala de peste 7.000 mii de euro. Biletele puteti sa le achizitionati de pe ComputerGames la valoarea de 25 de Ron sau prin sms valoarea fiind de 5 euro.

Si chiar daca este un sport la inceput ca si recunoastere pe plan mondial incepand cu acest an o sa fie efectuate inclusiv teste antidoping (nu glumesc) in colaborare cu laboratorul Antidoping din Bucuresti.

Una peste alta ca si gamer, zic ca este un eveniment pe care trebuie sa-l bifezi anul acesta si care o sa produca multe surprize placute pe durata desfasurarii acestuia.

2 comentarii :

Anonim spunea...

Pacat ca nu participi ai multa experienta...sau vrei sa mai acumulezi?

Narcis spunea...

Anonim: am experienta cat pentru la mine acasa :), acolo este treaba serioasa sunt firme deschise in Romania exact pe acest profil de gaming, adica ei mananca jocuri, viseara jocuri, vorbesc despre jocuri si tot asa. Nu pot sa ma compar cu experienta acumulata de ei intr-un timp relativ scurt. Daca el se joaca in fiecare zi timp de 1 an 12 ore pe zi si eu ma joc 5 ani cateva zile cand am timp pe saptamana, logic el o sa ma faca praf :).

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live