vineri, 4 mai 2012

Un barbat si trei femei

Sa vedem ce s-a mai intamplat astazi prin ziar!

Am cumparat ziarele dimineata, in fiecare vineri le cumpar nu ca m-ar interesa ce mega ultra aberatiuni scriu ei acolo, dar vreau sa am programul pe toata saptamana. Cumpar doua bombe autohtone nu dau nume ca nu este frumos, am deschis prima bomba si aceleasi prostii nu ca ma mira lucrul asta.
Dar un subiect mi-a atras atentia in mod special si am ramas si uimit in acelasi timp era pe ultima pagina a ziarului, acolo unde se pun " cele mai importante subiecte".

Un american are trei neveste este mormon si religia ii permite asta. Bine acum poate unii perversi o sa spuna ce tare asta are trei femei :). Poate ca asa este dar problema este ca doua dintre ele sunt surori gemene si a treia este verisoara lor.
A facut vreo 20 si ceva de copii, cred ca nu le mai stie nici numele. Eu cred ca asta este angajat la vreun serviciu secret de la americani.
Probabil are un contract individual cu ei de crestere a populatiei americane, si vor sa-i depaseasca pe chinezi, tot au conflictul asta financiar intre China si America si cred ca este o tactica a lui Obama sa-i depaseasca la chinezi macar din punctul asta de vedere.

Acum, mie unul personal mi se pare super imoral si nenatural sa faci lucrul asta cu surori si verisoare care au aproximativ acelasi set de gene cu mici diferente. Nu cred ca se simt nici copii lor bine in situatia asta, dar ce poti sa le faci unii care zic ca sunt dusi la Biserica sunt in realitate doar dusi de acasa nu mai este nimeni acolo sus in cutie la mansarda.

Articol scris de UnulCaTine

1 comentarii :

ali khan spunea...

Îmi place foarte mult blog-ul dvs., marea sa informative și, de asemenea, apreciez munca ta ați făcut aici, am vizitat pentru prima dată pe site-ul dvs. și mă simt minunat, ține sperăm
http://www.fashiontrends.pk/

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live