miercuri, 12 septembrie 2012

Cateva lucruri pe care nu le inteleg!

Semnul intrebarii


Stateam aseara si ma uitam la meci, nu aveam la ce sa ma uit la altceva. Cand se face o schimbare la Andora, cand ajung la tusa jucatorii se bat pe fund :). Am stat eu si m-am gandit ca am vazut foarte des faza asta la schimbari si inclusiv pe teren in timpul meciurilor. 
Se face schimbare si la noi, cand ajung la tusa pac palme pe fund intre ei :), zic bai e ceva necurat la mijloc cu astia.

Am facut un top 3 al gesturilor din sport pentru care nu gasesc raspunsuri logice, sper sa ma mai lamuriti si voi:

1. Logic cea mai sus mentionata, adica nu este cam gay faza? De ce nu dau si ei noroc ca barbatii ? Asa cred eu ca ar fi cel mai logic, se bat pe fund :) Sau ii face semn ce urmeaza sa pateasca daca nu joaca bine ? Wtf ? Ce spuneam ca mi-a zburat mintea la alte prostii!!!!.

2. Faza si intrebarea numarul doi, de ce la rugby cand inscrie cineva un eseu il bate toata echipa?? Adica merita felicitat de ce sa ia atata bataie pentru ca a marcat? Am vazut ca uneori le este lene sa-l bata pe rand si fac direct gramada peste cel care inscrie :). Cred ca este super cool si super amuzant, intrebarea este pentru cine?

3. Ne apropiem cu pasi repezi hehe - este vorba despre hochei. Aia dupa ce patineaza si ei ca domnisoarele cateva minute se incinge tarata in ei si pac bataie :). Arbitrii ii lasa sa se bata linistiti pana nu mai stiu de ei, ii opreste daca isi scot castile baietii, atunci inseamna ca au intentii serioase. Da nu poti sa-ti vezi de joc linistit pana nu-l bati pe ala care patineaza in echipa adversa ?


Daca mai aveti si voi faze ciudate, va rog sa le mentionati in comentarii.

10 comentarii :

Raoul spunea...

Nu ma pot gandi acum la alte faze inca rad la fazele expuse de tine:))Fain articol!

Narcis spunea...

@Raoul: Multumesc sa fi atent la televizor sa vezi daca nu este asa la fiecare din cele trei faze mentionate :)

Raoul spunea...

M-as uita, dar am renuntat la TV de aproape un an...and proud of it;)

Narcis spunea...

@Raoul: si eu incerc sa ma uit cat mai rar :(, dar la fotbal ma mai uit si la sport si la discovery pana sa mi-l ia Zeii de la RDS :(

Lavinnia spunea...

Eu nu inteleg la wrestling de ce se mai difuzeaza daca fazele sunt fake? Adica, sar aia unu pe altu, isi dau cap in cap dar nu curge nici un strop de sange, dar ei se bat si urla ca bezmeticii de zici ca-s maimutoii din jungla.




Narcis spunea...

@Lavinnia: bine ai venit pe la mine in primul rand. Ai mare dreptate la asta nu m-am gandit cu wrestlingul :), dar au pungulite speciale cum sunt si in filmele de actiune si confirm ca uneori mai utilizeaza si sangele fake :).
Mai mult meciurile sunt exersate inainte intre cei doi oponenti la antrenamente absolut toate fazele, nimic nu este intamplator in meciul difuzat ulterior.

Te mai astept pe la mine.

Pishky spunea...

ha ha ha! Ce bine ca eu ma uit doar la competițiile de ski si snowboard :)) !

Narcis spunea...

@Pishky: iauzi fiecare cu ce il doare :) deci iti plac sporturile de iarna aha :)))

vienela spunea...

Ce bine de mine ca nu ma uit deloc la tv. Dar fazele cu palma pe fund le-am mai vazut si eu. Trebuie sa ii intrebam, poate oamenii chiar au o explicatie plauzibila. O fi un fel de masaj? :))

Narcis spunea...

@vienela: cred ca ai vrut sa spui "mesaj"? sa stie ce il asteapta dupa meci ?

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live