marți, 11 septembrie 2012

Ce mai apreciem si noi ??

Japonia intampinarea olimpicilor 2012


Am vazut o poza si niste imagini pe internet si am spus sa va scriu sa va cer parerea. Stiti ce este in poza de mai sus furniciile alea? Sunt populatia din Japonia care isi intampina campionii de la JO 2012. Bai deci oamenii astia sunt fenomenali, pe cuvant au si cultura si traditie, nu putem sa ne comparam cu ei nici dupa 300 de ani. 
Pe olimpicii nostri cine i-a intampinat si unde? A ba mai mult unii ziaristi i-au mai si jignit pe cei care au luat medalii. In Franta sute de mii de oamenii au invadat Parisul, sa-si intampine campionii si nu au iesit decat pe locul 7. Eu ma intreb daca ieseau in primele 3 cred ca era mare nebunie. Mare diferenta de cultura, d'aia ne gonesc toti pe unde ne prind :(.

Ce sa mai spunem la noi? Maneaua a devenit muzica traditionala, spartul semintelor sportul national si barfa de pe gura santului tine de foame, ca si asa s-au scumpit toate. Se cearta care cum sa le dea banii sportivilor medaliati la JO 2012. Ca le dau astazi, ca le dau maine. 
Ce performanta mai vreti ma??.. Cum dracu sa te antrenezi pentru saritura la trambulina in bazinul, nu cu apa, cu saltele.. cine a mai pomenit asa ceva ? Dar eu fugeam demult ma duceam in alte tari care apreciaza si respecta sportul. 
Aseara vad la stiri ca se poate ca formatia de handbal Olchim sa intre in insolventa, din cauza ca nu mai au sponsori, doamne fereste, deci ele se bat pentru primele locuri in Champions League voi va realizati asta??

Am ramas placut impresionat de aceste natiunii si nu doar ei au facut gestul asta, dar pe ei i-am gasit acum.

Va las sa va spuneti si voi parerea, care este treaba cu sportul in tara noastra si cine il mai apreciaza?

6 comentarii :

Pishky spunea...

părerea mea este că sportul românesc este la PĂMÂNT, la fel ca și gradul nostru de popor civilizat!

Narcis spunea...

@Pishky: asa cred si eu, dar nu pentru ca nu mai avem cu cine sa ne prezentam datorita modului in care sunt tratati si inclusiv conditiile de pregatire lasa de dorit.

Lavinnia spunea...

Il apreciaza doar cei ce mai au de castigat din el. Oricum, s-a pierdut din frumusetea sportului...

Narcis spunea...

@Lavinnia: da probabil doar antrenorii de la nationala mai au de castigat din el, in discutie nu intra fotbalul de unde se castiga bani foarte multi.

vienela spunea...

Astazi am vazut pui de tigani care cantau in engleza, in timp ce copiii romanilor ascultau manele. Deci clar, lumea s-a intors cu susul in jos. De ce ne mai miram de sport? La alte capitole stam mai bine?

Narcis spunea...

@vienela: chiar in seara asta ma intorceam de la birou, eram in ratb liniste si pace ma gandeam la week end, cand aud un sunet care imi provoaca la sinucidere neuronul- canta Salam in casetofonul de la sofer, dar nu doar pentru el pentru tot autobuzul era la maxim, zic in gand asta sigur este marocan. Ma duc la geam si bingo :)

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live