luni, 24 septembrie 2012

Tratamente impotriva caderii parului!

Tratamente impotriva caderii parului!


Astazi avem un articol mai special, legat de fenomenul caderii parului. Te gandesti cat de greu poate sa fie sa gasesti un tratament bun pentru parul tau?
Sa vedem a fost nievestica acum cativa ani la un doctor specialist la Constanta, i-a explicat ea fenomenul cum sta treaba cu parul care o paraseste. Si el o intreaba, domnisoara cad mai mult de 200 de fire pe zi? Daca nu va cad inseamna ca aveti un par perfect sanatos. Zic ok, o avea dreptate stie el ce stie. Au mai trecut anii peste noi ca vantul peste frunze. Parul tot cade :). Mergem la alt doctor la Calarasi, spune ea polologhia si vine intrebarea. Doamna (era casatorita de acum su subsemnatul), va cad mai mult de 500 de fire pe zi ? Daca nu inseamna ca aveti un par perfect sanatos. Zic eu, ma ce dracu parca stiam ceva cu 200 de fire acum cativa ani :).
Sambata ne-am hotarat sa-i cautam un tratament "bun" pe internet. Deci ce am putut sa vedem am ramas masca.
Va prezint cateva tipuri de reclame nu dau si numele produselor:

- Tratament certificat in europa
- Tratament acreditat de nu stiu ce colegiu de doctori
- Tratament cu rezultate internationale
- Tratament miraculos ...

Daca ai timp sa crezi asa ceva inseamna ca o sa-ti creasca parul si unde nu ai avut in viata ta. Altceva vreau sa subliniez.
Cum sa treci la o descriere de medicament, tratament orice ar fi el "miraculos"?? Nu trebuie asociat in domeniul medical niciodata cuvantul miracol cu produsul pe care il recomanzi. Logica mea este urmatoarea, "miracolul" este un fenomen, o intamplare inexplicabila din punct de vedere stiintific si logic. Dar se presupune ca un medicament pe care il recomanzi pentru pacienti sau clienti este testat in laborator si are si o explicatie stiintifica, chimica si fizica. Incepand de la componentele  medicamentului (chimie), ritmul de simbioza (fizica) si pana la modul in care se aplica el (medicina).

Sfatul meu de astazi daca vreti sa va cautati astfel de tratamente, cititi cu atentie forumurile, comentariile celor care le-au utilizat si vedeti ce rezultate ofera.

18 comentarii :

Ariel spunea...

Bun articolul!
Pot spune ca o problema asemanatoare a avut si mama mea, dar nu cu parul, ci cu nivelul colesterolului al carui interval considerat a fi normal crestea sau scadea de la an la an, in functie de ce doctor o consulta. 200, 240, 220, 260 etc.
Rezolvarea? Schimbat alimentatia, aproape in totalitate vegetariana. (acesta e un subiect mai larg dar nu ma intind acum). Cam totul consta in alimentatie...nu in ce medicament spune doctorul sa cumperi. Ce sunt doctorii de fapt? Agenti de vanzari pentru companiile farmaceutice.

Sper sa gaseasca a ta nevastuica o solutie...naturala.

Bafta & keep'em coming!

Narcis spunea...

@Ariel: multumesc pentru apreciere, am incercat pana acum apoape tot ce stiam noi, de la gaz pana la ulei de racina si nimic :(

Ariel spunea...

@Narcis: Incercati o abordare a problemei din interior spre exterior. Problema nu este la radacina firului de par.

http://www.google.ro/cse?cx=partner-pub-4999547951064265:9000139835&ie=UTF-8&q=caderea+parului&sa=Caut%C4%83&ref=#gsc.tab=0&gsc.q=parului&gsc.sort=

Sper sa gasiti ceva folositor in aceste rezultate de cautare de la mine de pe blog, de la al doilea rezultat in jos.
Sotia ta isi vopseste parul in mod regulat? Daca da, sa mai faca o pauza sau sa renunte definitiv la asta. Frumusetea consta in naturalete <3 :D

Narcis spunea...

@Ariel: multumesc, nu isi vopseste parul foarte des, tocmai din aceasta cauza...

Ariel spunea...

@Narcis: cu placere, vorbim, ciao!

Narcis spunea...

@Ariel: oricand, oricand tot aici sunt..

vienela spunea...

Si mie imi cade au parul, dar nu sunt foarte ingrijorata. Il vopsesc de cate ori este necesar. Daca vrea sa ma paraseasca, din partea mea este liber. Eu am facut de-a lungul timpului tot ce s-a putut pentru a-l pastra. Am vazut prin magazine niste peruci frumoase, mai frumoase decat a fost nerecunoscatorul asta vreodata. :))

Narcis spunea...

@vienela :) hahahaha sper ca tu glumesti, nu as da parul meu pe o peruca :(

Adriana spunea...

Tratamentul acela "miraculos" pare a fi ceva gen top-shop de la treleshopping...
Eu una nu-mi fac probleme... cade si el cat cade... creste altul..se regenereaza... :D

Narcis spunea...

@Adriana: corect el trebuie sa se mai si regenereze dar se pare ca nu o mai face :(

Taraboste spunea...

Eu am gasit o solutie miraculoasa. Bag apartul in priza si ma tund zero. De cand am aplicat solutia asta nu-mi mai cade parul. Un tratament la 2 saptamani asigura succes garantat.
Incercati si voi :)

Narcis spunea...

@Taraboste t: Bine ai venit in primul rand pe blogul meu. Solutia dupa cum se vede si in poza ta de la profil este infailibila la tine :). Dar noi aici discutam despre solutii sa nu mai ne paraseasca :((

vienela spunea...

Atunci ne facem transplant de par, daca ne tine buzunarul. :))

Narcis spunea...

@vienela: nu ne tine :((

Toppik spunea...

Parul poate sa cada din multe motive (lipsa de vitamine, stres,anotimp), nu intodeauna din cauze ereditare.. cel mai bine e sa consulti un medic dermatolog, iti faci niste analize si alegi tratamentul care ti se potriveste cel mai bine.
Din pacate, la mine e de vina mama natura, asa ca momentan urmez un tratament cu minoxidil 5% (Rogaine) si parul nu mai cade decat 20-30 fire pe zi.. si conform spuselor doamnei doctor dermatolog, ar trebui sa se vada rezultatele in 3-4 luni. Pana atunci, fiindca am parul destul de rar, folosesc Toppik, un produs cosmetic ce face parul sa arate foarte des. In cazul meu e solutia ideala, nimeni nu stie ca am probleme cu caderea parului, pentru ca nu se observa deloc ca am parul foarte rar :D

Narcis spunea...

@Toppik: Ti-am publicat reclama, cand mai vrei sa-ti faci reclama la mine pe blog este frumos intai sa-mi spui si mie. Astept si eu faimosul produs din partea voastra sa-l testez. Succes

indesirea parului spunea...

Foarte interesant articolul!
Multumesc mult!

Narcis spunea...

NU o sa mai aprob reclamele referitor la acest articol, o sa le sterg, deci va rog sa nu mai lasati astfel de comentarii. Daca vreti reclama puteti sa ma contactati pe email sau cu un mesaj pe blog.

Multumesc pentru intelegere,o zi buna!

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live