marți, 18 septembrie 2012

Un site de 327 milioane de dolari!

Site web


Da asa este si nu, nu am gresit este un site nici macar o platforma :). Se pare ca si strainii mai exact americanii stiu sa faca "afaceri" romaneste. Statul California a cumparat un site simplu (imi pare rau nu este specificat adresa site-ului), cu "doar", 327  milioande de dolari. Informatia a fost facuta publica de Business Insider, au ales sa investeasca suma colosala intr-o pagina de internet. Banii puteau sa fie folositi pentru ridicarea unui spital, mai multor scoli, unui stadion etc. Sa vedeti cat de romani sunt americanii astia :). Pentru ce credeti ca au cumparat ei site-ul ? Pentru cei care nu au asigurare medicala si vor sa-si cumpere una. Mai da mie afacerea asta imi suna cunoscuta rau de tot. Parca am dat si noi nu stiu cate milioane pentru sistemul ala "smecher" de la CNSAS, da ala care crapa mereu el stie de ce si trebuie sa dam alti banuti pentru mentenanta.
Eu zic ca asta este un fel de "plagiat" nu? Pai clar "modus operandi" este de la noi din romania cu afacerea asta este clar. Adica cum poti sa justifici o astfel de suma colosala pentru un site, fie el si util pentru comunitate?
Sumele au fost comparate de aceasi sursa cu sumele de infiintare pentru Google si Amazon. Google a avut o investitie de 100.000 dolari si dezvoltat pentru 25 de milioane un an mai tarziu. Amazon a avut o investitie de pornire de 1 mil de dolari.

Morala articolului: "uite domne se poate si la ei"

Intrebare: Voi cam ce faceati cu 327 de milioane de dolari? 

12 comentarii :

Raoul spunea...

Pe ecranul calculatorului meu nici nu pot face conversia dolar-leu:)Mi se pare o suma aberant de mare sa o dai pe un site, mai ales un site nou.Poate la conducerea institutiei o fi vreun pui de roman, ca altfel nu imi explic:)

vienela spunea...

Ii cheltuiam plimbandu-ma prin lume. :))

Narcis spunea...

@Raoul: am scris clar este plagiat :) au copiat modelul CNSAS :)

Narcis spunea...

@vienela: o visatoare incurabila :), da mai faceai si altceva cu ei nu ? Nu cred ca iti ajungea viata asta sa-i cheltuiesti pe toti

Lavinnia spunea...

HAINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SI PANTOOOOOOOOOOOOOOFIIIIIIIIIIIIIIII SI GEEEEEEEEEEEEEEEENTIIIIIIIIIIIIIII !!!!

Narcis spunea...

@Lavinnia: hahahaha fetele tot fete :))))

Adriana spunea...

:O No wayyyyy... cu banii astia... m-as fi plimbat si i-as fi oferit copilului meu tot ce i-ar fi dorit inimioara :D

Narcis spunea...

@Adriana: foarte frumos, nu mai dai si la saraci ceva :( gen noua?

vienela spunea...

Probabil as fi ajutat cateva familii nevoiase, copii bolnavi, as fi cumparat multe, multe carti, mi-as fi facut o casa in varf de munte... Nu stiu, sunt prea multi bani...

Narcis spunea...

@vienela: dar cu siguranta nu cumparai un site nu?

Sebastian spunea...

Eeee pai nu e asa mult...in urmatorii ani ..eu stiu 2019 , 2035 atat va costa si al meu :)) . glumeam .. nu inteleg de ce valoreaza atat "internetul" ... in fine n-au ce face cu banii

Narcis spunea...

@Sebastian: am scris in articol ce puteau sa faca ei cu banii, dar asta este afaceri romaneste, eu as pleca pe marte. Am inteles ca nu este locuita inca nu ??

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live