miercuri, 30 ianuarie 2013

Anglia nu ne vrea pe noi, dar pe ei cine dracu ii mai vrea?

Vad ca sunt disperati englejii astia bre ca o sa-i invadeze romanul. Romanul nostru, cum este un muncitor desavarsit si de renume european, vrea dupa ce si-a terminat toata treaba in tara lui sa mai ajute si pe altii.
Londra frustrata

Dar astia sar din toate partile ca este frig la ei ca ploua ca este full la metrou. Pai sa vedeti frig la noi cand ii prind pe astia conducerea tarii iarna pe nepregatite (adica in fiecare an), pentru ca iarna saraca a venit in iunie si probabil nu se asteptau. Sa vedeti cum nu se mai vad casele de zapada, drumurile sunt blocate....
Cum ne vede Anglia!
Deci, cam asa ne vede Anglia pe noi in acest moment un fel de asediu mongol cand au iesit din stepa. Probabil au baut apa dupa Franta care le-au dat inclusiv bani rromilor, numai sa plece din tara lor :), e uite ca astia s-au intors in Franta intr-o luna si au luat si banii. 
Parerea romanilor despre Anglia
Si daca voi nu ne vreti noi va vrem :). Cam asa ar raspunde in cor daca ar putea si si-ar afirma dragostea pentru batrana doamna. 
Da noi in Romania avem un proverb, sa-ti vezi intai barna din ochiul tau si pe urma paiul din al meu. 

Pai hai sa vedem cine sunt in realitate englejii astia care nu ne vor.

Asa se distreaza englejii, bre nu radeti!

Englejii sunt niste alcoolisti fara limita, care daca ar incerca nu mai pot sa intre nici macar in cadraul mondial de AA (Alcoolicii Anonimi). De ce nu ar mai putea? Simplu pentru ca pe ei ii cam stie toata lumea cat se fac de praf la "petreceri", de sarbatori, cand ies in oras, cand iau salariu adica mai tot timpul.
Cand aveti ocazia sa veniti in Romania sa va distrati vreti sa fiti primiti ca regii. Mai vad la televizor pe la campionatele astea sau la amicalele de fotbal ca ii mai ia la cate unul interviul si rade ca prostu: " Imi place Romania bautura ieftina si femei frumoase." (asta in cazul in care nu este beat si inverseaza ordinea raspunsului).
Ce beata sunt, inseamna ca ma distrez!

Penalii astia nu vor sa ne primeasca la ei!!! Mergeti fratilor cu 3 litri de tuica de pruna la vama si va da si resedinta.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live