joi, 31 ianuarie 2013

Romania tara pacanelelor!

Eu recunosc ca sunt afon in domeniul asta de pacanele. Stiu doar ca sunt unii, care baga pana si banutii de paine in niste aparate si pe urma le bat de le ia mama dracu sa le dea niste lamai, cirese, portocale, tutti frutti.
Politia la pacanele




Chiar aseara am vazut la stiri, ca i-au prins pe niste pustani care au spart o banca cum au vazut ei in filme. Motivul: "pacanelele", si-a vandut unul dintre ei inclusiv masina de lux si toti banii i-a tocat la pacanele. Acum el de frica sa nu-l bata masa si tasu s-a gandit ca ar fi mai bine sa sparga o banca (este si asta tot o initiativa).
Veneam astazi de dimineata (adica pe la 9:30), spre birou in fata mea 3 ahtiati dupa pacanele m-au disperat vreo 10 statii de metrou.
Au intrat efectiv in sevraj cand discutau despre pacanele, pe mine ma luase ameteala, au inceput sa gesticuleze sa faca calcule ce culori sa dea dupa lamaie negru sau rosu.
Da-i Doamne 4 lamai!
Ce nu inteleg eu, cum de nu isi dau seama ca aceste aparate sunt modificate si facute special in asa fel incat sa nu castigi?
Mergeti fratilor la munca, acolo munciti dar si luati banuti sigur in fiecare luna. Romanul este asa mai visator vrea sa-i cada banii din cer, daca se poate fara niciun fel de efort.

Si se bucura pe urma foarte mult, ca Bujor (scuze pentru limbaj, doar ce s-a intors de la sapa):

5 comentarii :

Ionica Mesterica spunea...

Acele aparate au in ele un microprocesor care "plateste" la un anumit castig. Acele trei fructe apar dupa ce masina a facut o anumita suma si "casa isi permite sa plateasca". Toata treaba este sa te nimeresti exact cand masina a facut stocul.

rusoaica spunea...

Ai atins un punct nevrotic al României.. :)

Narcis spunea...

Dragii mei imi dau seama ca sunt masluite aparatele, dar in acelasi timp tind sa cred ca si ei sunt masluiti la "mansarde" :(

Natural spunea...

Cred ca mai corect era Pacalele, dar n-au auzit cand dadeau cu butoanele dupa lamai si-au inteles pacanele :) Ai de la mine o nominalizare dar si o leapsa de ... experienta.

Te bagi la leapsa sau la un comentariu?

Narcis spunea...

@Daniel: multumesc din nou pentru nominalizare ma bucur foarte mult cand imi faci astfel de surprize

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live