miercuri, 16 ianuarie 2013

Cum putem sa generam un venit suplimentar lunar!

Pe internet exista tot felul de sisteme piramidale sau de alt gen destinate generarii de venituri suplimentare sau nu, pentru ca majoritatea sunt si fake :).

Viesparul 



Un nou sistem pentru venituri suplimentare a aparut deja in Romania, el urmand sa ruleze full de saptamana viitoare, momentan au loc inscrierile si formarea echipelor pentru o competitie cat mai stransa si castiguri cat mai mari. Este vorba despre Viespar.ro, o platforma de genul PTC, de genul Neobox pentru cunoscatorii platformelor din afara. Ce inseamna PTC? Pay to click, adica esti platit cu o anumita suma reala de bani sa faci anumite actiuni recomandate de catre platforma. De exemplu trebuie sa vezi un filmulet pe youtoube si sa comentezi strict parerea ta, este bun sau nu este bun, nu intelegi mesajul etc. Daca pentru platformele din strainatate suma pentru o actiune este de 0,01 centi, viesparul va bazaieee cu 0,05 in medie pe actiune :).
Acum putem sa spunem ca este o suma mica, dar sa ne gandim in felul urmator in fiecare zi dam sute de clickuri in functie de activitate poate si mii. Daca pentru 60 de clickuri primesti 3$ x 10 zile, etc va las pe voi sa va faceti calculele in continuare.
Am uitat sa mentionez ca urmeaza la inscriere sa primiti si 5$ bonus pentru activare si incredere.
Am mentionat mai sus faptul ca se fac inscrierile pentru formarea echipelor, un membru isi aduce partenerii de incredere in aceasta afacere daca doreste sau nu. Cu mentiunea daca nu doreste sa-si aduca mai multi parteneri, veniturile ii scad dramatic pentru ca exista incluiv comision pentru persoanele aduse de el.
Limita de extragere este de la 100 USD din cont, daca intr-o luna nu ai reusit sa atingi pragul se reporteaza (ca la LOTO :)) ) si astfel nu pierzi nimic si muncesti in continuare cu venitul asigurat.
Castigurile ca in orice afacere sunt generate si in functie de cat vrei tu sa muncesti, dar daca ai o echipa mare si lucreaza ei, atunci o sa ai un venit pasiv (din munca echipei).

Cei de la Viespar, au declarat ca au pana in prezent un numar de aproximativ 3000 mii de membri inscrisi, desi "taskurile" pe care le au membri de indeplinit pentru castiguri, incep sa fie generate incepand de saptamana viitoare.

Important este ca nu aveti de pierdut absolut nimic si puteti pur si simplu sa incercati, daca sunteti atrasi continuati daca nu renuntati, pentru ca Nu se percep bani, se dau bani dar trebuie sa muncesti pentru ei.

Aceasta platforma este dedicata in special persoanelor care au foarte mult timp liber si vor sa-l transforme intr-un timp productiv din timp irosit.

Daca sunteti hotarati si vreti sa testati platforma apasati AICI.

Succes tuturor si transformati timpul irosit in timp productiv in orice situatie :).

10 comentarii :

Adriana spunea...

Mie imi suna a mare pacaleala..nici Neoboxul ala nu a fost mai de doamne ajuta...asa ca ii zic Pas :D

Narcis spunea...

@Adriana: fiecare are dreptul la opinie :) si eu respect asta pe blog la mine. Dar ideea este ca as fi preferat intai sa incerci si pe urma sa faci afirmatia hahaha. Este ca si cum spui ca tie nu-ti place ciorba aia de burta fara sa gusti pentru ca nu ti-a placut nici aia de stevie :)

alina spunea...

Eu am castigat cu viespar multi bani :)

Anonim spunea...

Cam cat de multi, alina ?
De n ori 99$ si ca atare nu i-ai vazut niciodata ?

Narcis spunea...

si eu vroiam sa o intreb pe alina cand a castigat? si cat a castigat ?

Unknown spunea...

vedeti alina nu mai raspunde pentru ca era pusa tot de ei;)

Unknown spunea...

draga de alina nu a mai rasuns pentru ca era probabil tot din partea lor...si eu mi am facut cont acum cateva zile am facut vreo 20 de taskuri d alea si tot doar 5 euro am in cont deci...peste vreo 2 saptamani o sa mi apare cat am facut sau cum?

Narcis spunea...

@maria: Buna si bine ai venit pe blogul meu :). Referitor la Alina, nici eu nu prea am inteles ce a vrut sa spuna si fara mai multe detalii imi pun niste semne de intrebare.

Acum referitor la banii pentru taskurile executate de catre tine.

Ai primit 5$ la inscriere si ai mai facut x taskuri sa spunem. Unele taskuri sunt verificate si aprobate de catre cei de la Viespar.ro, dar altele sunt verificate si aprobate exact de cei care au solicitat reclama/ task cum vrei sa-i spui.

Acum tu ai rezolvat un task, daca te uiti in istoricul de taskuri o sa vezi ca ajunge in aprobare sau verificare nu mai stiu exact cum ii spune si poate sa dureze ceva verificarea pentru ca sunt mii de taskuri de verificat zilnic.

Poti sa mai incerci sa da-i si refresh de sus din dreapta poate nu-ti face update cu suma corecta.

Sfatul meu dupa ce verifici toate aceste lucruri este sa ma contactezi din nou si sa vedem cum putem sa rezolvam cu cei de la viespar.ro.

Va urez tuturor o zi cat mai frumoasa si nu uitati sa-mi scrieti despre orice nelamurire aveti referitor la platforma.

Narcis

Anonim spunea...

Intra pe http://deldan46.ucoz.ro/ si acolo gasesti exact ce ai de facut,pare greu dar defapt este FOARTE USOR, 10 min maxim pe zi si rabdare poti si tu castiga ;) inregistreazate da click la reclame si facii banii...merita incercat http://deldan46.ucoz.ro/ HAI NU MAI STA ESTE GRATIS !!!

Anonim spunea...

As dori sa fac echipa cu dvs. Cum procedez?

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live