luni, 21 ianuarie 2013

Filmul cu miros puternic de "Usturoi"

Vinovatul pentru acest lucru este Radu Bazavan cunoscut in lumea online drept Groparu, il gasiti la resedinta lui din cimitirul anonim. De ce vreau sa vorbim despre el astazi ? A facut un lucru genial si din mediul online a aterizat pe ecranele de cinema, mai este ceva pana la lansare, dar eu prefer sa-l propulsez deja :).
Radu Bazavan 

Filmul "Usturoi" va spune ceva dragilor ? Nu-i nimic in curand o sa va spuna .... Radu s-a gandit sa treaca din fata monitorului de la laptop in spatele camerei de filmat asta era acum vreo 10 ani, doar ca s-a intamplat de curand. Il felicit pe aceasta cale pentru: initiativa, curaj si originalitate. Eu unul de cand sunt in mediul online nu am mai auzit de o asemenea grozavie, sa ajungi din blogger - regizor.
O poveste despre viata rromilor este transpusa pe ecran si va las sa vedeti si trailerul.De apreciat faptul ca nu au avut sponsori si au contribuit cu finante proprii, pe zicala ai un vis, atunci platesti. Eu nu stiu cam cat costa sa faci un film pentru ca nu ma pricep la lucrul asta, dar presupun ca a fost o investitie considerabila.

I-am promis lu Groparu ca o sa-i fac reclama filmului, in primul rand pentru ca imi place mie si promite multe filmul.

P.S promit sa fac si un review la film dupa ce il vad.... Sa ai parte numai de succese sau succesuri cum era aia  ? :))

5 comentarii :

Adriana spunea...

Pare promitator.. felicitari lui.. si bravo tie pentru sustinere..:)

Narcis spunea...

@Adriana: Multumesc filmul este o productie promitatoare, pot sa spun mai multe dupa ce reusesc sa-l vizionez. Atunci o sa-i fac un review... Il sustin din toata inima.

Pishky spunea...

interesant... :)

Bulibasa spunea...

Multumim frumos!

Narcis spunea...

@Bulibasa: cu multa placere si la cat mai multe productii de acest gen :)

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live