joi, 24 ianuarie 2013

Tu in cine ai incredere?

Acum o zi casa unui vecin din cartieru meu a fost sparta (Vecinul sta casa in casa cu mine) . La 3 noaptea sotia vecinului iese afara auzind cainele ca latra .. si supriza ! 

Hot de cartier!


A vazut ca ii lipsesc toate unstensilele din atelier si garaj . Este vorba de multe lucruri de valoare ajungand la suma de 6-7.000 de lei . A chemat politia  sa culeaga  amprente si sa investigheze locul fraudei. Aceasta familie banuieste cine a furat , dar nu au dovezi . Este vorba de niste prieteni a-i copilului ( acestia fiind persoane de cartier majore ). Inainte cu cateva saptamani au mai avut loc niste spargeri si nu o sa va vina sa credeti ce au furat . Prima oara au furat carnati de la niste batrani . A doua oara au furat toata mancarea din frigiderul unei tinere . Iar a treia oara au scos ceapa din pamantul unui vecin si au fugit cu ea ! Noi banuim ca hotii sunt niste tigani din vecinatate . Cine altcineva ar mai fura mancare ...Copilul vecinilor crede ca sunt doi tigani , deoarece numai ei doi mai stiau ce au in atelier . Cine altcineva s-ar fi bagat acolo fara a sti ce se afla inauntru , nu-i asa?
Tatal meu acuma e ingrijorat ca poate vin si la noi hotii , dar speram ca acestia sa fie prinsi cat mai rapid si sa fie pedepsiti . Aveti grija cu cine umblati , cu cine va imprieteniti si pe cine aduceti in casa.Lumea e plina de astfel de hoti asa ca paziti-va cat mai bine !!

5 comentarii :

Unknown spunea...

Tigani..la ce altceva te poti astepta?

Bogdan Pop spunea...

Ai dreptate , acesti indivizi fac din ce in cel mai mult rau tarii si oamenilor.

Unknown spunea...

Din cauza lor avem reputatia asta in Europa..iti recomand o bata in caz ca vor sa fure si de la voi ..:))

Pishky spunea...

saracii oameni :(

Bogdan Pop spunea...

Ai dreptate :))

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live