vineri, 15 februarie 2013

Noul Show "Romania Danseaza"

Din primavara va incepe un nou show numit "Romania Danseaza".S-au terminat preselectiile, iar dansatorii au fost alesi. Prezentatorul acestui show va fi Jorge, castigatorul emisiunii "Te cunosc de undeva". Juriul este format din CRBL, Mihai Bendeac si posibil Cornel Patrichi.CRBL declară că acest show “i se potriveste mănusa” și că abia asteaptă să vadă de ce sunt în stare concurenții.
Romania Danseaza!

"O viață asta am făcut. Am pus mâna pe microfon, pentru că voiam ca lumea sa vadă cum dansez. Am ajuns în poziția în care să fac parte dintr-un juriu în care doar dansul primează. Aici nu poți păcăli pe nimeni! Oamenii, înainte să vadă, simt! “România Dansează" va fi cel mai tare show și sunt foarte bucuros sa fac parte din juriu" a adăugat CRBL.

Marea problema a lui Mihai Bendeac este ca fosta lui iubita, Andreea Popescu participa la acest concurs si vrea sa fie cea mai buna. Andreea este fosta dansatoare a lui Delia. Daca Andreea trece de prima faza a preselectiilor, aceasta trebuie sa fie jurizata de catre Mihai Bendeac. Rămâne de văzut dacă actorul este capabil să-şi păstreze impartialitatea când o va avea în faţă pe cea cu care a petrecut multe nopţi albe.

Cornel Patrichi ,celebru coregraf spune ca zvonurile despre intrarea lui in juriu la "Romania Danseaza" au o baza reala. Declaratia coregrafului este aceasta:
„N-am primit o propunere efectiv, mi s-a spus, mi s-a bâlbâit, mi s-a fluturat... dar mai de mult, nu acum. Da, mi-ar face mare plăcere să particip la noul show al Antenei 1, mai ales că e vorba de dans, nu de mistificarea acestei meserii făcute de tot felul de născuţi la colţul străzii ca Petre (Mihai – n.r.) şi ca nu mai ştiu cine altcineva. Dansul e o chestie complexă, sublimă”, a declarat, pentru „ring”.
 "România Dansează” are la bază formatul “Got To Dance”, show lansat în 2009 în Marea Britanie. Succesul acestui show consta in emotia si sentimentul transmis de catre concurenti prin intermediul dansului.
Sa speram ca romanii care concureaza sa ne uimeasca prin dansul executat de ei si prin emotia trimisa de acestia.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live