sâmbătă, 16 februarie 2013

"Romanii au talent" 15.02.2013

Voi v-ati uitat aseara la romanii au talent? Eu da, am fost destul de surprins de talentele unora si chiar la unele m-am emotionat. Unii participanti chiar mi-au placut la nebunie, dar unii nici nu stiu de ce s-au obosit sa mai mearga? Eu cred ca au mers pentru a aparea la TV!
                                                                     Romanii au talent !


Eh.. dar nu totul a fost bine, ca doar romanul trebuie sa faca scandal cand nu ii convine ceva, nu-i asa?
Unul din concurenti chiar a reusit sa ma uimeasca si dezguste cu tupeul lui imens. Lucian Isar, un bucatar de 28 de ani a avut gura prea mare si chiar si-a stricat "numarul" cu aceasta. El a mai participat si sezonul trecut cu un numar de dans din buric.

                                                                      Lucian Isar
Sezonul acesta a venit sa cante, iar ca background a luat o fata de 13 ani pe nume Loredana sa danseze. (Un dans care iti trezeste emotii si sentimente - 2 pasi la stanga 2 la dreapta-)
 Daca nu era asa de tupeist acesta poate avea o sansa sa treaca de auditii."Tie ti se pare ca esti normal?"il intreaba Mihai Petre pe acesta. El raspunzand: "Pai da, sunt normal si daca ma deghizez". "Pai da, ce, daca cineva te vede pe strada si zice: 'Salut, Mihai Petre'. Chiar daca te apreciaza, chiar daca nu. Padure fara uscatura niciodata nu va exista", a adaugat concurentul, facand o sala intreaga sa rada.

Au fost multe "glume" proaste care nici mie nu mi-au placut, dar cea care m-a enervat a fost cea in care acest concurent ii spune lui Andi Moisescu "fomist si poponar" 

Dar sa uitam de acest individ.. ca este plina Romania de acestia care sunt tare in gura si care nu fac nimic folositor si bun. Cel mai emotionat moment care m-a marcat a fost momentul lui Adrian Aron. Acesta a cantat o piesa de dragoste facuta de tatal sau in tineretea lui. Adrian a fost ascultat de tatal sau direct din Afghanistan care este plecat intr-o misiune, deoarece este medic militar.
Acesta a reusit sa smulga pana si lui M. Petre o lacrima. Pe mine chiar m-a impresionat. Ma uitam cu unchiul meu la acest show, iar cand a auzit cum canta acest copil a inceput sa planga.

A mai fost un moment extraordinar de frumos. Diana Borcea o fata de 26 de ani care sufera de boala numita nanism. Ne-a incalzit cu vocea ei duioasa si frumoasa sufletele. "Ai o voce calda, curata, cristalina. Imi place curatenia din vocea ta", i-a spus Andra emotionata.
                                     


Un moment frumos de dans ne-a aratat si Daniel Apostol. Acesta castiga bani dansand pe strada in alte tari,pentru ca doar asta e Romania. Nu stim sa apreciem cum trebuie talentele.Uitati-va la videoclipul cu "Zebra" :


Acestea au fost momentele care mie mi-au placut si m-au emotionat.Va astept si saptamana viitoare sa vedem ce talente mai are Romania !

2 comentarii :

Adelin spunea...

Momentul cu puştiul ăla nu era deloc emoţionant dacă era doar un copil blond care venea să cânte o melodie. Acum toată lumea îl laudă şi nu înţeleg de ce. Nu este ca şi cum ar fi un puşti talentat. Totuşi, faţă de alte momente de doi lei, a fost într-adevăr un moment interesant... dar atât.

Bogdan Pop spunea...

Mie chiar mi-a placut cum a cantat si e clar ca e in perioada in care isi schimba vocea.Inca un atuu pentru el este povestea care o are,ca tatal lui este plecat din tara pe front!

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live