vineri, 8 februarie 2013

Pareri despre viespar.ro!

Va spuneam acum ceva timp intr-un articol despre cel mai nou proiect ptc (pay-to-click) lansat in Romania, viespar.ro. Pentru ca am vazut in ultima perioada o cautare foarte mare pe tema acestui subiect, m-am gandit sa mai fac un articol aditional cu informatii noi.
Viespar.ro


Trebuie sa va spun ca acest proiect a fost lansat cu un buget de 10.000 mii de euro, asta este informatie pentru carcotasii care afirma ca este o scamatorie, daca o scamatorie te costa atat ....
Va sfatuiesc sa va faceti echipe cat mai mari pentru un castig cat mai rapid, tinand cont ca este o platforma care se bazeaza in principiu pe puterea echipei. Din acest motiv exista recompense financiare pentru membri echipei tale, dar primesti inclusiv de la cei pe care ii aduc membri adusi de tine.
Dar cine detine platforma viespar.ro? Va invit sa urmariti urmatorul interviu cu unul din cei doi finantatori ai platformei.

Si mai am o veste importanta pentru voi :) de ultima ora, incepand de maine se adauga taskurile pe platforma si puteti sa incepeti treaba.

Va astept in echipa mea sa ne dezvoltam impreuna si sa muncim ca niste albinute mici bzzzzz!

Puteti sa va inscrieti pe platforma aici.

Exemplul de astazi despre care va spuneam: data de update 21.05.2013

149 comentarii :

Dan spunea...

Pai hai cu task-urile!
Mi s-ar fi parut mai profesional sa anunte pe platforma data de lansare a task-urilor

Narcis spunea...

@Dan: pai cine ti-a spus ca nu o sa anunte pana maine ? :))) Dar am vrut sa anunt eu neoficial... Am facut bine sau rau ?

carolina spunea...

ai facut foarte bine :)

Bogdan Pop spunea...

Hai sa ne facem o echipa :))

Anonim spunea...

cand incerc sa fac echipa sa invit prieteni, imi apare ca trebuie sa bag e-mail-ul si parola, nu inteleg de ce imi zice ca e gresit ceva desi am incercat de mai lulte ori si sunt 100la100 sigur ca nu e gresit nimic

Narcis spunea...

@Anonim: Salut uite ca am facut si eu testul chiar acum "Felicitari! 29 prieteni au fost adaugati in lista ta de prieteni de pe Viespar.ro!". Te rog sa mai incerci si daca tot nu resusesti o sa incerc sa te ajut, dar ideal ar fi sa incerci inca odata.

Narcis spunea...

Dragilor, o sa fac update pentru viespar in fiecare marti sa vedem cum stam cu dezvoltarea si la ce castiguri am ajuns.

Castiguri pana in prezent: 13.89 USD

Membri echipa nivel 1: 40 de memebri
Membri totali in echipa: 127 de membri

Narcis spunea...

Va rog daca intampinati probleme in utilizarea platformei viespar.ro sa ma anuntati si inclusiv daca depistati ce buguri.

Va rog daca vreti sa faceti si voi aici un update cu castigurile voastre, membri echipei nivel 1 si membri echipei per total. Daca ne inscriem mai multi pentru update o sa fac inclusiv un clasament.

Va urez succes si sa dezvoltati echipe cat mai mari pentru un venit sporit.

Anonim spunea...

la inceput imi zice sa urmez niste pasi. adica date personale , si la puntul 3 nu mai trece , zice sa invit prieteni, am inivitat dar nu pot trece peste puntul 3 . ce trebuie sa fac

Narcis spunea...

@Anonim: incearca asa: - Mergi la al 3 lea tab de sus unde scrie Echipa mea - de acolo incearca sa apesi invita prietenii si pe urma sa dai pe yahoo sau gmail. Sa mi spui daca a mers.

Anonim spunea...

Buna ziua, la invitatia prietenilor imi da mesajul acesta la pasul 3 Felicitari! 47 prieteni au fost adaugati in lista ta de prieteni de pe Viespar.ro! apoi nu mai trece mai departe la taskuri

Narcis spunea...

@Anonim: cred ca nu ai inteles :))). Imaginea aia care apare la logarea in cont, aia este o poza.... Adica nu se schimba cu nimic niciodata, ai inteles acum ?

Anonim spunea...

Sa inteleg ca acea imagine cu progresul activitatii mele care acum este 50% va ramane neschimbata?
Si taskuri voi primi indiferent de cum arata acea imagine.

Narcis spunea...

@Anonim: corect :) imaginea respectiva dispare in momentul in care ai 1 au mai multe taskuri disponibile, cand nu ai taskuri apare poza respectiva. Daca pot sa te mai ajut te rog sa nu eziti sa ma intrebi.

Anonim spunea...

salut, poti sa imi spui si mie de ce imi da eroare asta cand incer sa invit pe cineva :Nu au fost gasite contacte asociate contului tau!

Narcis spunea...

@Anonim: sper sa te ajut cu urmatoarea varianta incearca asa cum am mai sugerat sin intr-un comentariu mai sus.... "Mergi la al 3 lea tab de sus unde scrie Echipa mea - de acolo incearca sa apesi invita prietenii si pe urma sa dai pe yahoo sau gmail." Sa mi spui daca a mers.

Bogdan Pop spunea...

LInk referral :D
http://www.viespar.ro/?reff=53967124171550cac17dbb1f1325add7

roxana spunea...

http://www.viespar.ro/?reff=14cc689a1ab42338da8ae25ea529df9e
va rog ajutati-ma si pe mine sa imi fac o echipa

Narcis spunea...

Dragilor, va rog sa nu mai adaugati linkuri de afiliere pentru ca deja devine un spam pentru acest topic :(. Nu o sa mai aprob astfel de comentarii, deci va rog sa nu mai publicati.

Anonim spunea...

mie mia dat doar task-urile alea de test (2) si inca una platita ,si leam facut inainte sa dau la pasul 4 adica sa incep sa fac task-urile si acum a ramas pasul 4 nefacut si nu imi mai da task-uri

Narcis spunea...

@Anonim: am adresat si eu intrebarea asta mai departe cand primesc raspuns fac update cu el.

Anonim spunea...

Dacă doresc să lucrez fără echipă ce se intămplă? Pot să primesc task-uri ca pentru un singur utilizator...?

Anonim spunea...

buna
m-am logat pe viesper si m-am blogat la al 3-lea pas.
nu imi trece mai departe.
cum pot sa trec mai departe?

Narcis spunea...

Pentru intrebarea cu echipa - poti sa castigi dar foarte greu :( scuze pentru raspunsul tarziu

Colegul cu blocarea te rog sa dai mai multe detalii in ce sens te-ai blocat nu stii ce sa faci sa cum sa ti faci echipa sau cum ?

Anonim spunea...

Am dat sa mi se trimita e-mail catre prietenii de pe messenger dar din acel moment mi-a aratat ca se trimite si nu imi mai trimit task-uri

Anonim spunea...

si nici task-urile de test si sunt verificate? de ce?

Narcis spunea...

Nici eu nu am mai primit de foarte mult timp, dar am inteles ca inca se lucreaza pentru o impartire de taskuri cat mai corecta. Sunt prea putine taskuri si noi suntem cu zecile de mii :)

anny_dul_6 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
anny_dul_6 spunea...

si eu intampin aceeasi problema dar tot nu merge

Narcis spunea...

@anny: incearca te rog cu diferite adrese de email atat yahoo cat si gmail. Astept sa mi spui daca ai reusit.

Anonim spunea...

pai m-am inregistrat si eu pe viespar.ro am adaugat si date demografice si echipa si imi scrie 75% completat iar la pasul4: rezolva taskuri poti incepe sa rezolvi taskuri dau click si imi apare intrebari frecvente si nu se mai intampla nimic deci nu devinne banda aia complet neagra sa spuna 100%completat. si pana acum nu am primit nici un task in afara de cele de test de la inceput

Anonim spunea...

aaa si daca dau click pe cerere plata scrie Poti trimite o cerere de plata in momentul in care castigul tau este de cel putin 100 USD( corect pt ca nu am 100 usd )dar deasupra sunt trei titluri :taskuri disponibile(2) istoric taskuri(2) si program refferal(2) dar daca dau click pe aceste titluri nu se intampla nimic nu ar trebui la taskuri disponibile(2) cand dau click sa imi arate taskurile astea ?

Narcis spunea...

@Anonim: sa ma uit sa vad daca apare asa si la mine. Si o sa intreb referitor la banda sa stiu si eu sigur daca ajunge vreodata la 100%. Te rog sa revii pentru raspuns.

Narcis spunea...

Vad ca raspunsurile alea cu 2 de la cerere de plata apare la toata lumea inca nu stiu ce este cu el, dar daca dau click, nu se intampla nimic.

Narcis spunea...

Pot sa ti ofer un raspuns, am aflat de la cel care detine platforma viespar.ro. Momentan orice ai face imaginea aia de pe prima pagina am inteles ca ramane 75%, iar partea cu aveti 2 taskuri disponibile de la plata, ala este un bug si urmeaza sa fie reparat acum ca l-am semnalat.

Puteti sa ma mai intrebati daca mai aveti probleme si o sa incerc sa va ajut.

Anonim spunea...

ok, am inteles, multumesc pentru raspunsuri, faza este ca eu nu am primit nici un task pana acum, oare de ce?

Narcis spunea...

Si eu am primit tot un singur task sa stii pana acum :). Am dat explicatia mai sus sunt mai putine taskuri fata de cati membrii suntem. Sper si eu sa se remedieze asta cat mai repede

Anonim spunea...

Salut ! Eu am 106 in echipa,si n-am primit niciun task !!!
Dar am rabdare .

Anonim spunea...

Cand o sa va dati seama rand pe rand ce teapa e va fi jalea ca la FNI. Vantu a lasat urmasi, dar nici romanul nu se lasa, decat munca serioasa viseaza tot cai verzi...organizatorii oricum vor face bani putand vinde o baza de date de toata frumusetea :))

Unknown spunea...

Salut @Anonim din 9 martie 2013, 11:24

Eu sunt Mihai Vinatoru, baiatul din interviu ;) Te invit sa spui cu cuvintele tale ce ti se pare ca este teapa in acest proiect, ca sa-ti pot raspunde la nelamuriri.

Unknown spunea...

eu m-am inscris dar nu imi place limita la care se plateste, site-urile serioase platesc la suma mica, la paypal sau la asemanator.

Unknown spunea...

chiar m-am scris si sint neplacut impresionata de limita mare la care se face plata, in general siteurile astea nu platesc...eu lucrez pentru unii (cloude... nu dau numele, sa nu fiu rea)si aia platesc orice suma zilnic.

Anonim spunea...

Nu cred ca e un proiect serios si cred ca e pierdere de timp
In cat timp poti castiga banii reali

Anonim spunea...

cum ai reusit sa ti-i faci?

Anonim spunea...

eu am incercat sa import prietenii de pe facebook si nu a mers? cum sa reincerc?

Narcis spunea...

@Judit: si eu sunt cred ca limita de 100 de dolari pentru extragere este mare si am si spus-o, dar asta este pana la urma nu ne obliga nimeni sa intram in sistem. Cel mai important lucru este ca nu ai ce sa pierzi.

Narcis spunea...

Poti sa castigi bani din viespar.ro, dar adevarul este ca dureaza mult pana ajungi la suma de extragere si asta inseamna munca in echipa.

Eu am pana acum 12,17$ castigati. Am ajuns la o echipa de 212 persoane.

In prima echipa am inscrisi 66 de persoane
In echipa a doua (adica adusa de cei din prima echipa) am 146 persoane

Unknown spunea...

o intrbare : nu pot invita pe nimeni prin e-mail pentru ca atunci cand introduc adresa mea si parola apare dupa cateva secunde o atentionare de eroare Mentionez ca am incercat zilnic de cateva ori!
un sfat va rog :cum as putea mari echipa aabia am convins 6 prieteni :(
a doua intrebare ;mi-au aparut 2 taskuri de realizat ,l-am facut pe primul si cand sa trec la al doi-lea a disparut ,am patit-o de 2 ori (tr cumva sa le pun in asteptare ,sau cum tr procedat ca sa nu dispara?)

Narcis spunea...

@monica: o sa incerc sa te ajut cu raspunsurile solicitate de catre tine.
O solutie sa atragi cat mai multi membri este sa te folosesti de retelele de socializare gen: Facebook, Twitter etc. Daca nu ai poti sa te adresezi prietenilor din adresa de yahoo si tot asa.

Referitor la incercarea de a adauga prietenii din email poti sa incerci de mai multe ori urmand pasii: Mergi la pagina de Echipa si apasa importa prietenii, selecteaza aplicatia de unde vrei sa se importe sa zicem yahoo, o sa inceapa sa adauge un numar de N persoane. Ulterior o sa apara un mesaj in dreptul aplicatiei in dreapta unde scrie pentru a invita prietenii in lista ta de viespar.ro APASA AICI. Apesi acolo si o sa poti sa-ti faci tu un mesaj cat mai atragator pentru echipa, ai unul deja daca vrei sa-l folosesti pe acela.

Daca ai 1 sau mai multe taskuri ele sunt limitate la un numar de completari sa spunem ca este un task dat la 300 de persoane dar el are nevoie decat de 200 de rezolvari, primii din cei 300 care completeaza 200 de rezolvari primesc si banii pe task. Restul de 100 de participanti primesc mesajul cu timp expirat.

Daca mai pot sa va ajut cu raspunsuri puteti sa ma intrebati.

Va urez o zi buna!

Anonim spunea...

Buna am si eu o nelamurire nu am echipa pana in momentul de fata dar am rezolvat 8 taskuri pana acum si toate de o zi jumate sunt in asteptare cat trebuie sa astept pana vor fi verificate si sa primesc banii pe ele ?multumesc

Unknown spunea...

ok multumesc!!!

Narcis spunea...

@Anonim: poate sa dureze inclusiv cateva zile verificarea si aprobarea tinand cont ca se fac automat si nu exista un script pentru verificare :).

Anonim spunea...

Nimic mai mult decat o teapa! De ce? Baietii isi iau banii si voua va dau fix nimic! Daca ar da banii ar pune de la 10$ si nu ti-ar mai arunca in ochi aia 5$ care tii dau la inscriere! Pana faceti 100$ in ritmul in care din taskuri faceti 0.1$/spatamana => ca ajungeti la suma in 19 ani!

Anonim spunea...

sincer eu m-am oprit sa mai promovez acest site,nu am decat 2 inscrisi nivel 1 si 3 nivel 2,desi la inceput sustineam acest proiect cu multa intelegere acum prefer sa ma abtin,stau mai tot timpul cu site-ul deschis si n-am mai primit nimic de 3 zile iar atunci decat 1 task...nu mai spun k m-am inscriz de la jumatatea lui martie ,dar de atunci decat 11 task-uri la mine ,la coechipieri nr mai mic,toti se plang de lucru acesta...rezolvare? nu o sa mai incerc sa invit si sa conving pe nimeni de acest site atata vreme cat nu vin task-uri..lipsa task-uri =lipsa argumente=lipsa credibilitate in fata celorlalti pe care i-as putea aborda.cum spun si ceilalti,task-urile care abia vin sunt platite cu sume infime si pragul total este prea mare,cum pot eu sa castig increderea coechipierilor? am mai publicat si pe pagina de facebook viespar.ro cateva comentarii cu privire la acest site...sper k nemultumirile noastre sa fie rezolvate intr-un timp cat mai scurt si sa nu ma privati de task-uri pt k mi-am permis sa-mi exprim parerea nu tocmai pe placul dumneavoastra! va multumesc!

Narcis spunea...

Taskuri nici eu nu am mai primit sa stii, dar nu il verific zilnic recunosc asta. Desi eu am o echipa mai maricica de 223 de membri am ajuns la 12,78 dolari si banii se fac greu asta este clar si limita de 100 de dolari pentru bani este mare asta am spus si la inceput. Dar nu pot sa afirm ca este o teapa din moment ce nu am atins pragul de primire a banilor si nu mi s-a facut plata. Cred ca este un proiect serios, dar limita trebuia sa fie de maxim 50 de dolari la extragere.
Eu nu stau sa-mi promovez linkul meu se inscrie lumea in echipa mea cine doreste.
Oricine poate sa-si exprime parerea referitor la acest proiect eu public aproximativ toate mesajele atata timp cat nu contin un limbaj licentios sau nu este vorba de reclama.

Anonim spunea...

mi-am facut cont pe site-ul asta,am facut 3 taskuri..azi am intrat pe mail si am primit un mesaj ca cineva a incercat sa-mi acceseze e-mailul iar in paranteza aparea un site pt care a trebuit sa fac un task pt viespar...cred ca astia doar incearca sa-ti sparga contul..e o vrajeala ieftina :(((

Anonim spunea...

sa inteleg k daca nu am o echipa mai mare nu primesc task-uri? asta este de facpt criteriul de departajare? spre exemplu acum am site-ul deschis ,l-am deschis de dimineata ,dar nici un task.:(

Narcis spunea...

Nu stiu ce sa-ti spun la faza cu emailul nu am mai auzit la nimeni. Dar asta nu inseamna ca a fost cineva de la viespar care sa-ti acceseze emailul (cel putin asa cred eu).

Narcis spunea...

Poti sa faci si daca nu ai echipa mare ceva. Dar trebuie sa te gandesti asa stii vorba aia cu unde-s multi puterea creste ? E asta este valabila si aici. Una este cand lucrezi singur si alta cand sunt mai multi si lucrati.
Din ultimele mesaje ale celor de la viespar.ro inteleg ca sunt si membri cu 7000 de persoane in echipa. Nu inteleg cum au facut dar tot ce este posibil.

Si atunci ca sa ti raspund mai la subiect te gandesti asa cam cum faci tu banii singur in echipa si cum face ala cu 7000 in spate ?

Anonim spunea...

Imi apare 75% complet, mi-am deschis contul acum vreo 3-4 zile si nu am primit niciun task in afara de cele 2 de proba, dintre care oricum am rezolvat 1, pentru ca dupa s-a blocat. O sa primesc oare vreodata taskuri?

Anonim spunea...

E teapa ! m-am inscris si eu pei site-urile astea mari gen Neobux are payout de 2 $ si la Clixsense e de 8 $ dar 100$ mi se pare o vrajeala ieftina de 2 lei sa prostesca oamenii pentru ca un task e 0.02 e 5000 de task-uri nici maxim 50 nu poti sa faci pe zi.E TIMP PIERDUT CU SITE-UL ASTA!

Narcis spunea...

@Anonim: o sa primesti taskuri in functie de cum le repartizeza sistemul adica random.

Narcis spunea...

@Anonim: Nu exista atatea taskuri pe zi in primul rand eu ultimul task pe care l-am primit a fost acum 2 saptamani. Zic pana la urma cine crede ca este teapa sau altceva sa stearga conturile. Asa raman mai putine persoane in sistem si mai apuc si eu un task doua. Referitor la extragere am dat raspunsul cu parerea mea mai sus.

Anonim spunea...

se spune pe undeva la informatii ca daca intri zilnic ai task-uri eu am timp de zeci de asemenea chestii si cand intru....nimic,in ritmul asta...cu cativa centi pe fiecare, crede-ma ca nici la pensie nu luam acei bani

Narcis spunea...

@Anonim: Nu se spune nicaieri cel putin pentru moment. Poate implementeaza ceva, ulterior

Unknown spunea...

Fara suparare mai bn va lasati de viespar.ro !!!! O mare pierdere de timp, si fara viitor. Castiguri mici si cgiar daca o sa ai vechime tot putini castigi, fara taskuri, din an in pasti. Va recomand cu caldura si incredere sa va inregistrati pe acest link http://www.neobux.com/m/v/?rh=44616E44696E616D6F am deja 1 an si ceva , castig zilnic cate undeva la 5$ , si pana in prezent am rulat in sistem 1332,48 $ . Cei care doresc sa inceapa serios bafta , inregistrezate de pe link si lasami mesaj , doar cei care se inregistreaza de pe link i ajut si i indrum pe drumul cel bun, restu va descurcati singuri :) dar si singur poti avea succes dar mai incet si mai greu ;) BAFTA si va astept cu dovezi cu banii pe care iam scos in paypal si in contul meu bancar din orasul meu ;)

Anonim spunea...

Deprimanta ideea, antreprenorul, reporterul, microfonul si programatorul.

Anonim spunea...

Del Dan,m-am inregistrat. :)

Anonim spunea...

M-am inregistrat :)

Unknown spunea...

Salut, "plata se face numai in urma semnarii unui contract de comision" aveti idee ce trebuie semnat si unde? nu se specifica detalii.

Unknown spunea...

M-am inregistrat si pe asta, chiar mere ?

Unknown spunea...

punete sa dai clikuri pe reclame.... daca nu sti uitate la aces video ;) http://www.youtube.com/watch?v=vbWehGmZPoQ pt mai multe detalii scrietimi mail....daca vrei sa faci banii seriosi ai rabdare si vei reusii cu timpu ;) ....inregistrativa de pe acest link http://www.neobux.com/m/v/?rh=44616E44696E616D6F
si dupaia scrietimi mail si va ajut cu placere ;) bafta si spor la facut banii

Anonim spunea...

"Teapa" este un cuvant cam tare. Cuvantul corect este : o prostie. Orice sistem piramidal este sortit falimentului, iar sistemul care se screme sa iasa acum cu numele de viespar.ro este un sistem piramidal. Nu e teapa in sensul clasic , ca nu pierzi bani , dar castigurile sunt insignifiante, cine e fericit sa rezolve 50 de "taskuri" pentru o cutie de pepsi, treaba lui . Vorba unu anonim, pana la pensie nu strangeti bani nici de jumatate de coliva :))))))))))

Unknown spunea...

am intrat pe viespar.ro in urma cu cateva saptamani, am trimis invitatii la prieteni dar de atunci spune mereu ca invitatiile sunt in curs de trimitere...am gresit eu pe undeva sau e alta problema?

Anonim spunea...

Del Dan care este adrrss ta de email? As vrea sa ma ajuti cu neobux daca se poate.

Narcis spunea...

@Iliut: este posibil sa mai fie si probleme cu platforma a mai fost o astfel de intrebare ceva mai sus si am raspuns la ea. Pe yahoo trebuie sa repeti procesul de invitatie de mai multe ori pana reusesti. Daca mai ai probleme poti sa ma intrebi.

peter spunea...

Imi place blogul este facut cu gust !:)

Narcis spunea...

@peter: multumesc foarte mult pentru apreciere :) sper sa mai treci pe aici.

Narcis spunea...

Dragilor astazi la Viespar.ro am rezolvat 6 task-uri :). Am ajuns la suma de 14.02 dolari si inca 5 taskuri de verificat si de incasat.

Anonim spunea...

Am si eu o întrebare: cât timp durează sa ni se corecteze taskurile

Narcis spunea...

@Anonim: pai depinde si daca au cei de la viespar incheiat contract de campanie am mai explicat, odata cum functioneaza. Sa spunem ca o firma vrea 2000 de like-uri si cere acest lucru pe platforma de viespar.ro. Dar trebuie sa va ganditi ca aceasta platforma a ajuns ultima data cand am verificat eu la peste 15.000 mii de membri. Si atunci este pe premiza primul venit primul servit, cine este online sau intra si apuca sa faca taskul ok cine nu asteapta altul. Dar poti sa verifici si in istoric sa vezi daca ai avut taskuri si nu ai fost online eu de exemplu am pierdut in 3 zile pentru ca nu am intrat in jur de 6-7 taskuri.
Puteti sa-mi adresati intrebari referitor la viespar si eu incerc sa va raspund cu cel mai mare drag si sa va si ajut!

Narcis spunea...

Si pentru ca vreau sa va dau informatii cat mai exacte referitor la platforma am intrebat si in acest moment numara 85.000 de membrii in total dintre care 60.000 au completat datele si se califica pentru taskuri.

Va urez o zi buna si succes!

Narcis spunea...

Acum am intrat in sistem sa vad daca am ceva si o sa pun si poza la articol am 13 taskuri, nu inteleg de ce spuneti unii ca nu primiti niciun task ?

Anonim spunea...

Am incercat sa imi invit prietenii si mi-a aparut mesajul: "ne cerem scuze, momentan nu puteti trimite invitatii catre prietenii dvs." Imi puteti spune de ce?

Narcis spunea...

@Anonim: da trebuie sa incerci de mai multe ori mai ales daca este pe yahoo, a mai fost problema asta si sper sa faca ceva cei de la viespar sa nu se mai intample.

Daca mai ai intrebari, poti sa le pui.

LuciC spunea...

Mi se pare o inițiativă interesantă, o alternativă românească la Mechanical Turk (dar de unde poți fi plătit numerar, nu doar în voucher-e pentru site-urile Amazon).

Anonim spunea...

mie imi spune ca s-a sincronizat cu facebook dar nu imi spune cati prieteni am ... in fine cine vrea sa ma adauge in echipa clik pe http://www.viespar.ro/?reff=d145d6bb8ae435663f03b2cbf616a517

Anonim spunea...

Toţi vă întrebaţi dacă se pot face bani pe internet, unii consideră că da iar alţii că e imposibil! De aceea vin să vă ajut şi să vă spun DA ESTE POSIBIL! NU trebuie să investiţi nici un bănut, ci să luaţi.Înarmaţi-vă cu multa răbdare şi aveti de castigat! Eu dupa 1 an am inceput sa fac cam 5 $ zilnic (primele luni am facu 20 - 50 centi zilnic ).Singurul site care mai plăteşte în ziua de astăzi, pentru a va loga si a castiga banuti intrati pe: http://www.neobux.com/m/v/?rh=44616E44696E616D6F Iata un mic video cum sa dai clikuri: http://www.youtube.com/watch?v=vbWehGmZPoQ

Anonim spunea...

cititi va rog articolul
Viespar ro face SCAM teapa ori mistocareala

http://www.realitati.ro/viespar-ro-face-scam-teapa-ori-mistocareala/

Anonim spunea...

Eu mi'am facut cont si nu am primit cei 5 dolari pt inregistrare.dece?melisa

Anonim spunea...

spune la inceput ca daca inviti prietenii de pe yahoo sau facebook primesti o anumita suma in functie de cati prieteni ai.am trimis in total aproape 500 pers si nu am primit nici un cent.

Florentina spunea...

Stie cineva la ce sume se ridica comisionul pentru plati ?

Narcis spunea...

@Florentina: comisionul pentru extragere este de 100$

Narcis spunea...

ANUNT!

Va rog sa nu mai adaugati link-uri de afiliere pentru alte site uri sau inclusiv pentru viespar faceti spam degeaba si nu o sa le mai aprob. O sa le sterg si pe cele pe care le-am aprobat, dar cand o sa am timp asta.

Multumesc

Bondar.ro spunea...

Pentru cei care au deja cont la Bondar.ro, stiti ca nu va dau sa semnati nici un contract pana nu treceti de pragul de 100$? stiti cate taxe mai aveti de platit din cei 100 de dolari? Cel putin40%!!!! Stiti ce clauze mai are contractu? Nu stie nimeni. Nu vor nici sa posteze un model de contract pe pagina lor de facebook, sa nu-l vada lumea. Si ce lege au ei la viespar de semnezi contractul dupa ce termini lucrul?????
Nu vorbesc aiurea, cititi si voi comentariile lui Vanatoru Mihai (cel din videoclip) de pe pagina oficiala a Viespar.ro de pe facebook

Laura ZLM spunea...

Buna..si eu am incercat sa trimit email prietenilor pentru a se inregistra,si nu mi-a mers din prima,am incercat si cu alte adrese de e-mail si tot asa,esuez..si daca trimit linkul mai departe,la alti prieteni,nu se intampla nimic..ce sa fac?Vreau si eu sa am o echipa...

Anonim spunea...

in cate zile se verifica task-urile?
eu astept de o saptamana si nimic.

Anonim spunea...

poti castiga cate 7$ pe zi din taskuri , si tot timpu ai unele noi si diverse , iar pe langa asta poti face banii si din clikuri, eu acuma personal castig cate 5$ pe zi...daca nu crezi exista forum in romana unde ai o gramda de dovezi cu plata facuta instantaneu in paypal ;) http://is.gd/42Dp4r Hai nu mai sta !!!

Anonim spunea...

sunt si eu noua !! hai sa facem echipa!! da-mi add la g_vincze pe mess si vb acolo!

Anonim spunea...

Unii lucreaza zi de zi sa castige un ban.. Altii castiga acasa in fata calculatorului.. Zilnic 10 min pe internet , cu multa rabdare vei reusi sa castigi si tu. Tot ce trebe sa faci este sa te inregistrezi si sa dai clickuri pe reclame. Incearca caci nu ai nimik de pierdut,ai rabdare si vei reusi;) http://is.gd/42Dp4r iar daca nu crezi intra pe forum/romana/dovezi de plata ... hai si tu caci este gratis si merita http://is.gd/42Dp4r

Anonim spunea...

Eu am avut si peste 20 taskuri intr-o zi...sunt si zile cand primesc doar 2,3...pt ca nu intru destul de des sa verific

Unknown spunea...

sunt nou de vreo 3 zile si am facute vreo 95 de task-uri si de atunci sunt in asteptare,mi-au dat centi pe vreo 8 si atat,si restul in asteptare,merge asa greu sa le controleze?

Anonim spunea...

Si eu m-am inscris pe viespar dar am ajuns la 21 usd si acum am taskuri care imi apar disponibile dar nu se deschid nu stiu ce sa mai cred ca am solicitat prin mesaje la adresa lor de contact si ni s-a interesat nimeni

Narcis spunea...

eu am disponibile acum 113 taskuri :)

Narcis spunea...

Salutare Sylvan unele taskuri sunt verificate si aprobate ulterior dupa rezolvare de catre cei care le platesc nu doar de cei care administreaza viespar.ro. Acum de ce dureaza asa de mult nu stiu sa ti spun. Dar pot sa te asigur ca o sa fie verificate toate, nu trebuie sa-ti faci griji din punctul asta de vedere. Succes

Narcis spunea...

Ok, nu se mai deschid pentru ca s-a ajuns la numarul maxim de completari cerute tie iti apar in sistem pana dai click pe ele si atunci iti dai seama ca nu mai sunt de actualitate. Ti-am raspuns eu la intrebare.. referitor la raspunsul administratorilor probabil o sa dureze ceva mai mult pana rasp, datorita volumului mare de activitate pe care il au.

Unknown spunea...

http://www.viespar.ro/?reff=d7e423ca2e5580af41f94057409f46fe

Unknown spunea...

Asi dori sa-mi se reaminteasca cum se face un task corect , pentru ca am uitat . Am facut totul acum un an si nu intrau deloc taskuri acum am primit un mesaj si vad ca sunt o gramada . Ma refer la modulul care i-l completam exemplul e mai jos:

...........................................................................................
1. pagina si pozitia
2. raspunsul la intrebatea .Adresa magazinului ?
3. Codul produsului.
4.codul produsului .
5. numarul care apare dupa ce dai clic pe Google+
..............................................................................................
pagina 1
pozitia 3
Bd. Dimitrie Cantemir,
nr. 19 - 21 (colt cu Strada Poterasi), parter, sector 4,
Bucuresti
cod : 2800
pret : 20 lei
54
.........................................................................................................

Nu-mi amintesc de loc daca e bine sau nu . Se poate trimite un mesaj si la adresa de e-mail atacos.1980@gmail.com .Va multumesc

Narcis spunea...

@Angelica: mii de scuze ca iti raspund dupa atata timp, dar din diverse motive nu mai stiu de ce nu am raspuns la mesajul tau.

Ar fi asa:

1 este corect
2 Este corect Daca se refera la adresa fizica dar daca se refera la adresa de internet , nu este corect
3 si 4 sunt identice ? Codul produsului din raspunsul tau este corect
5 este corect.

Dar cel mai important te verifici singura in graficul de task uri executat daca a fost aprobat..

Narcis spunea...

Update: acum se pot extrage sumele de la 50+1 dolari nu mai este de la 100. Un lucru pentru care nu putem decat sa-i felicitam pe cei de la viespar.ro, pentru ca au tinut cont de sesizarile si dorintele utilizatorilor.

Am in prezent aproape 35 $

Daca mai aveti intrebari va raspund

Anonim spunea...

am deja 5 zile de cand am cont pe sait si am rezolvat vreo 15 task-uri si nici acuma nu am primit banii pe ele......e fake saitu ??

Narcis spunea...

Anonim unele taskuri sunt verificate dupa rezolvare de catre cei care au platit reclama, ei si aproba este posibil sa dureze putin mai mult dar banii se primesc. Vezi ca exista pe pagina oficiala de pe facebook viespar dovezi cu plata catre cei inscrisi care au completat taskuri ca tine ca mine etc. Poti sa-i contactezi sa vezi ca nu este nicio teapa.

Sper sa te ajute raspunsurile mele te mai astept pe la mine si nu uita de un mare LIKE la pagina... :))

Unknown spunea...

salut! eu am o mica problema, am nevoie de ajutorul Dvs. Doresc sa invit prietenii pe viespar, la pasul doi unde scrie ca trebuie de introdus datele de autentificare pentru Google Mail imi arata ca nu le scriu corect. de ce? mentionez ca am incercat de mai multe ori.

Narcis spunea...

@Aliona: stiu ca se lucra acum ceva timp la aceasta posibilitate, din ce am inteles acum momentan sunt probleme de natura tehnica. Aceasta functie de a importa prietenii, nu mai este de utilizabila pentru moment. Iti recomand cu link ul de afiliere sa incerci sa faci un mic mesaj pentru paginile tale de socializare gen Facebook / Twitter / gmail etc. Daca raspunsul te a ajutat nu uita de LIKE :). te mai astept pe la mine

Succes

Unknown spunea...

am inca o intrebare. Pot lucra numai cei care sunt in Romania?

Narcis spunea...

@Aliona: nu, puteti sa lucrati si daca sunteti plecata in alta tara, optati ca si plata pentru un cont bancar si se face viramentul cand atingeti suma de 50+1 dolari.

Anonim spunea...

ce pierdere de timp.... adica intr-un an si ceva... ai reusit sa strangi aproape 35$ ??? OAU ! felicitari si la mai mare !

Narcis spunea...

Cu mentiunea ca eu in total am completat doar vreo 10 taskuri si intru pe site cel mult odata pe luna nu fac nimic, face echipa si banii se strang acolo :), stiu e naspa rau

Unknown spunea...

buna :) am si eu o intrebare:) am incercat sa fac echipa si nu am reusit. am dat linkul meu de referral peste tot. mai nou l-am dat unui prieten, l-a accesat si si-a facut cont si tot nimic, nu apare ca ar fi in echipa mea. am incercat sa import prieteni si mi se zice ca e indisponibil. ai vreun sfat pt mine? mersi :)

Unknown spunea...

a reusit sa stranga 35 de $ intr-un an si a consumat pe curent de 80 $ sa umplut de bani ca broasca ce par :))))) observ ca nimeni nu pricepe ce rol au aceste site-uri pay per clic sau pay to clic (PTC);
google;facebook;you tube;twitter;instagram etc...trebuie sa aiba trafic intens pentru a face profiturile alea de miliarde de $; pai si cu cine sa faca trafic?! cu sclavi; manipulati si negrii pe plantatie; asta suntem pentru ei din moment ce platesc 0,001 $ per clic.
ei la bilant prezinta de exemplu; ca au 200 de milioane de vizitatori zilnic
Exemplu: saracii de la BMW se duc la saracii de la google sa-si promoveze prin ei ultima caruta; google le prezinta statistica accesarilor si BMW decarteaza sume fabuloase pentru reclamele prin retelele de socializare;
faza tare este ca reclamele tot noi le platim ca ele se regasesc in pretul masinii!!
DECI; concluzie: noi, sclavii facem trafic intens si punem umarul pentru companiile de mai sus mentionate; ca sunt si ele amarate!!
cam asa functioneaza internetul !! nu exista nimic GRATIS; toate programele ce le instalat in pc, telefon, tableta etc..voi, intrati pe un site, web, blog etc si asa faceti trafic, chiar credeati ca sunt gratis??

Unknown spunea...

Pana acum am pe viespar 14$ in cont si nu am contul de mult, Dar am gasit un site unde poti face bani mult mai repede si fara stres, trebuie doar sa dai click pe reclame, Inregistreaza-te la urmatorul link https://www.paidverts.com/ref/slide

Anonim spunea...

este tzeapa
http://bdbnews.ro/editorial/197-cum-s-i-vinzi-datele-personale-pe-degeaba-viespar-ro-face-scam-eap-ori-mitocreal-.html

Anonim spunea...

Tzeapa mare,pana la inceputul anului a fost relativ ok,am facut 20 $ intr-o luna jumate dupa care de pe 3.01.2015 pagina cu task se reincarca la 1-2 secunde si nu mai poti completa nimic.Am trimis mail si nimic de 3 saptamani,deci tzeapa.Incercati sa contactati admin. sa vedeti ca nu va raspunde nimeni.Am inteles ca multe din dovezile de plata sunt false si care. sunt reale sunt doar pentru conturi anume care sunt vesnic aceleasi ei castigand de pe urma ref.

Unknown spunea...

Hai sa facem o echipa care sunt deacord cu mine_?

Anonim spunea...

Am observat ceva. Daca esti deja inscris primesti cateva task-uri, 10 cel mult, daca iti faci cont nou primesti o gramada. Cum se poate asa ceva ? Adica pentru cei vechi nu ma sunt task-uri disponibile dar pentru cei noi sunt o gramada !

Anonim spunea...

Vreau sa stiu daca a primit cineva banii in primele luni de "munca"

Narcis spunea...

Salutare in primele luni nu stiu sa-ti spun dar este cam greu sa primesti doar daca nu cumva ai echipa foarte mare. Eu am primit banii recent :)

My live spunea...

daca ai macar 30 min libere poti incerca viespar
te poti inregistra dupa ce accesezi link-ul


http://www.viespar.ro/?reff=90a40c0a364673ec8b31777ccf349859.

Viespar este un site GRATUIT iar la inregistare esti rasplatit.

completezi doar task-uri, maxim 10-20 min pe zi, depinde cat de rapid esti ca sa le termini si sa ai mai mult timp liber. fiecare task are un timp de rezolvare de 30 min, asa ca ......ai timp berechet.
In 2 zile am strans 10 dolari,nu mai spun ca la inregistrare ai bonus 5 dolari.

banii se vireaza in cont cand strangi 50 dolari, practic pana in 10 zile daca lucrezi in fiecare zi. task-uri primesti in fiecare zi, pe alte site-uri primesti foarte rar, eu primesc 15-20 /zi iar preturile pe task sunt rezonabile ( alte site-uri ofera 0.001 dar aici peste 0.10/ task)
Eu spun sa incercati pentru ca oricum stam in fiecare zi pe diferite site-uri dam like sau comentam cate cava si .....nu este PLATIT timpul pe care il investim.
Daca nu se poate accesa link-ul copiati-l in bara si Enter......sa castigam cativa dolari impreuna

spor la treaba

Unknown spunea...

daca ai macar 30 min libere poti incerca viespar
te poti inregistra dupa ce accesezi link-ul


http://www.viespar.ro/?reff=329f65c818f449da9961a2ef0409f00e

Viespar este un site GRATUIT iar la inregistare esti rasplatit.

completezi doar task-uri, maxim 10-20 min pe zi, depinde cat de rapid esti ca sa le termini si sa ai mai mult timp liber. fiecare task are un timp de rezolvare de 30 min, asa ca ......ai timp berechet.
In 2 zile am strans 10 dolari,nu mai spun ca la inregistrare ai bonus 5 dolari.

banii se vireaza in cont cand strangi 50 dolari, practic pana in 10 zile daca lucrezi in fiecare zi. task-uri primesti in fiecare zi, pe alte site-uri primesti foarte rar, eu primesc 15-20 /zi iar preturile pe task sunt rezonabile ( alte site-uri ofera 0.001 dar aici peste 0.10/ task)
Eu spun sa incercati pentru ca oricum stam in fiecare zi pe diferite site-uri dam like sau comentam cate cava si .....nu este PLATIT timpul pe care il investim.
Daca nu se poate accesa link-ul copiati-l in bara si Enter......sa castigam cativa dolari impreuna

spor la treaba

Unknown spunea...

buna ziua! as dori sa vb cu dnul Nedelcu! sint nou Viespar.ro si desi rezolv 20 de task uri pe zi as avea nevoie de sfaturi" si sustinere morala! gurile rele spun ca daca te apropii de 50 USD,nu iti mai vin task uri si pierzi totul! e posibil?multumesc

Narcis spunea...

@Viorel Prodan :

Buna ziua,
Felicitari pentru inscriere si pentru activitatea pe care o prestati cu Viespar.ro. Va indemn cu caldura sa continuati aceasta activitate si pe cat este posibil sa va mariti si echipa pentru a putea castiga si de la partenerii dvs.

Eu am scos de la Viespar pana acum 50$ si o sa fac si un articol in acest sens unde o sa evidentiez totul.
Primiti in continuare taskuri chiar daca va apropiati de 50$, nu va faceti griji. Va aduc la cunostiinta ca am in echipa mea persoane care au luat pentru a 3 a oara cei 50$, sunt pensionari, sunt sigur ca au avut ce sa faca cu cei 150$ stransi pana in prezent.

Mare atentie acesta nu este un JOB, iar veniturile sunt pe masura. Nu sunt foarte multi bani din acest motiv sunt si considerate VENITURI SUPLIMENTARE.

Sper ca am raspuns la intrebarile dvs, daca mai pot sa va ajut cu ceva pe viitor va rog..

Narcis

Unknown spunea...

salut... am o problema cu saitul data ... cind vreau sa rezolv taskuri pagina mereu se incarca si nu pot pune rezulktatul... ma poate ajuta cineva... mersi

Unknown spunea...

buna dragilor
m am inscris de curand la viespar dar nu stiu sa salvez task ul va rog ajutati ma

ELIZA CRISTESCU spunea...

BUNA ZIUA
AM SI EU O INTREBARE
STIE CINEVA,DE CE EU REZOLV TASK-URI SI NU PRIMESC NICI UN BAN PE ELE?
SI DE CE,TOT TIMPUL PRIMESC MESAJE IN YAHOO K NU ESTE ACTIVAT CONTUL,CAND EU PRIMESC TASK-URI SI ESTE ACTIVAT CONTUL DIN YAHOO,AM DAT DIRECT PE ACEL LINK CARE SPUNE K TREBUIE ACTIVAT SI NU CONTEAZA,TOT NU ESTE ACTIVAT SPUNE ROBOTELUL IN FIECARE ZI,DEGEABA TRIMIT EMAIL-URI LA cont@viespar.ro..vorbesti singura

Unknown spunea...

dc mereu pe pagina viespar se da refresh la pagina si nu poti rezolva nimic ,ca mereu ai refresh?

Anonim spunea...

salut, intrebarea mea este:Pot sa scot bani de pe acest site, si daca pot cum se face, prin paypal sau cum?

Narcis spunea...

Salutare o sa vi se solicite un cont IBAN cand ajungeti la suma de 50 $.

claudiu spunea...

Buna ziua.daca ,contul IBAN este la o bancă din Spania este valid?si trebuie să fie cont in dolari?multumesc

Unknown spunea...

am 63.20 dolari facuti in 9 luni de pierdere de timp si bani ioc firatai dracu cu teapa voastra de viespar

Unknown spunea...

e frumos sa stai shi sa asculti pe altii cum zic ca se face bani ca-ti poate scoate banii dupa mine nu sunt buni de nimic am acushi in jur de trei luni de cind am trimis cerea de plata si pina in prezent nimic oare e normal asa cava ?

Anonim spunea...

pai cum puteti spune ca sunt seriosi ca este un proiect in care sa investit 10000 euro bla bla .eu am acusi trei luni de cind am trimis cerea de plata si pina acum nici un raspuns .Oare e noraml asa ceva Sa prestezi servicii de rezolvare a tascurilor si intrun final sa ramai cu munca prestata si fara plata

rusi spunea...

este teapa totala.lasati sa-si caute prostii in alta tara.Nu le mai rezolvati nici un task.

Anonim spunea...

Aproximativ 104.000 (de) rezultate

Turism în România spunea...

Ai dreptate.Viespar pentru mine în momentul de față este SPAM. Aștept o plată de pe data de 21.12.2016 în valoare de 70 de dolari și nimic. Ce să zic? După atâta muncă de promovare, referali (cu foarte multa munca am reusit sa adun 2300 membrii in echipa mea) și să te trezești că nu mai îți da banii. Rusineee.

Narcis spunea...

Florin o sa vorbesc pentru tine cu cei de la viespar te rog sa lasi aici adresa de email cu care ai contul sa poata sa verifice ei si sunt sigur ca pot sa te ajut, daca este exact cum ai zis tu.

Anonim spunea...

Am si eu cont pe Viespar.ro
Sunt inscris de mai putin de o saptamana. Pana acum am facut 11 task-uri din care 4 le-am abandonat (nu din cauza mea) un exemplu.... am asteptat un mail care nu a ajuns.
Numarul de task-uri alocat este fff mic 2-3 pe zi
Dupa parerea mea este o pierdere de timp
Cand m-am inscris eram de parere ca, de cat sa pierd vremea pe youtube sau facebook mai bine dau 4 clikuri pe aici pe acolo in speranta ca fac 20$ pe luna....macar platesc abonamentu la net, dar in 5 zile nu am facu task-uri nici macar de 1$ cu tot cu un afilit care a facut si el 7 task-uri.
Sterg contul cat de curand.

Anonim spunea...

Mda, nu stiu daca este sau nu tzeapa dar din cate observ eu din comentarile voastre pe care le-am citit cu atentie si in totalitate sunt cateva mentiuni pe care as putea sa le fac si asta fara sa fiu nevoit sa intru pe site si sa imi fac cont ca in final sa dau de alte batai de cap.
1-Sunt cam 10-15% din persoane care se plang ca nu au primit banii munciti care dupa parerea mea este un numar destul de mare incat sa fie o eroare de sistem. Ceea ce este de punctat aici foarte important este timpul in care se ajunge la posibilitatea de a scoate banii
2- Domnul Narcis Nedelcu are doxa in manipulare dupa explicatiile pe care le ofera si care de obicei se termina in mare parte cu aluzia ca nu te tine nimeni sa lucrezi la ei, nu te costa nimic si mai ales ca dansul asteapta si chiar a si scos banii.(cei care nu au experienta in manipulare nu observa ca defapt dansii castiga si daca strangi acei 50$ si daca te lasi de meserie dupa ce ai castigat doar 10$ care in afaceri este o situatie de castig pentru viespar si nu pentru cel care munceste)
3- Faptul ca nu costa nimic este o afirmatie gresita si total ireala de aceea fac apel la sistemul de manipulare care inconjoara aces site. Totul costa, timpul dumneavoastra petrecut pe acest site si facand taskurile (care aparent aduc semne de intrabari de genul de ce altii care sunt noi primesc multe taskuri si cei vechi primesc foarte putine) l-ati putea petrece facand altceva mai sigur ajungand la valorificarea muncii dumneavoastra in timp scurt care se leaga si de verificarea legitima a afacerii. Avand in vedere ca dureaza un timp relativ lung pentru a avea dovada ca munca a adus roade reale ar trebuii sa puna intrebari in fiecare persoana care vrea sa se apuce de asa ceva. Este simplu daca eu lucrez 1 an de zile cate 10 de minute pe zi si la sfarsitul anului ma trezesc cu blocaje de genul ca nu pot sa imi scot banii pentru munca prestata inseamna ca mi-am meritat-o :), intr-un an de zile poate sa se inchida siteul, tot internetul si multe altele, de aceea cine merge pe incredere oarba timp de 1 an asa primeste.
Concluzie finala : 10 minute pe zi timp de 1 an egal 3650 de minute adica 60 de ore/2,5 zile lucrat non-stop. Cine vrea sa castige un POTENTIAL de 50$ in 60 de ore lucrate se poate baga dar sunt 2 posibilitati : 1 -sa primeasca banii si 2 -sa nu primeasca banii.
Nu uitati ca replicile de genul : nu te costa nimic, oricum stai la calculator si eu nu prea am facut mai nimic ci echipa mi-a facut acesti bani sunt manipulari. Va las cu un vers al celebrului Chimie care are legatura cu ce se petrece aici citez : sobolanii apar cand simt miros de cascaval :).
O zi buna va urez.

Unknown spunea...

eu incerc sa rezolv stiu raspunsul dar nu pot fiindca agina mereu se incarca ,ce sa fac?

Turism în România spunea...

Nu te mai chinui degeaba. Oricum nu platesc. La un moment dat iti inchid contul. Eu unul am patit-o. Poti vedea aici http://videotutorial-ptc.blogspot.de/2014/10/castiga-bani-cu-viesparro.html.

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live