vineri, 22 februarie 2013

Vecinii mei, animalele din safari!

Astazi vorbim despre vecinii mei, cred ca ei nu prea ma vor dar eu ii "ador". Motivul poate sa fie faptul ca le dau varsta medie din bloc peste cap :(, majoritatea fiind aproape mumii. Va spuneam intr-un articol despre "iubirea" pe care o impartea un vecin la toata familia, dar si despre vecinul de la formula 1.
Eu cand ajung acasa!

Trec pe langa ei ii salut si nu raspund, bai ai putea sa spui ca are unul o problema cu mine, dar astia nu raspund niciunul, parca sunt vorbiti.
Intr-o seara ma intorc de la munca si fumez o tigara in fata blocului, trece un vecin pe langa mine si ii spun "Buna seara" (logic, nu raspunde), eu imi vad de pufait in continuare. Dupa 20 de secunde aud in spatele meu   (eu eram cu spatele la scara), "ce ai mai vorbesti singur?".
Si port o discutie cu vecinul care a trecut pe langa mine.

Eu: Nu vorbesc singur, fumez!
Vecinul: Vezi ai grija de acum incolo..
Eu: (Opa) Cu ce sa am grija?
Vecinul: Pai de ce ai sunat la mine la interfon?
Eu: Nu am sunat eu faceti o confuzie.
Vecinul: Nu tu ai sunat sigur stiu eu ca te-am vazut.
Eu: (Zic asta vrea sa moara si nu stie cum) Domnule va repet, ca nu am sunat eu. Dar dumneavoastra stati pe partea cu interfonul sau pe partea cu strada?
Vecinul: Nu eu stau pe partea cu strada.
Eu: Pai un inteleg, cum ati vazut ca eram eu, daca stati pe partea cu strada.
Vecinul: Pai.. nu conteaza, te-am vazut si ai grija.
Eu: Domnule la ce etaj stai si ce numar de interfon ai?
Vecinul: La etajul 6, interfonul 93, de ce?
Eu: Pentru ca vreau sa sun la dumneavoastra la interfon, cand o sa ma intorc noaptea dupa o zi de munca si nu am ce sa fac. O seara buna!

Safari = vecinii mei!
Altii o iau chiar la fuga cu tot cu copil cand ma vad :(. Bai, nu zic eu ca sunt fotomodel, dar nici sa o ia cu copilul la fuga. Pana sa zic "buna ziua", era deja praf in urma lor, mi-au adus aminte de desenele alea animate cu bibibip (nu mai stiu cum il cheama pe strut).

Dragilor, dar cel mai frumos lucru este cand ies pe scara sa fumez, atunci auzi tot felul de lucruri. De exemplu eu nu stiam ca o femeie poate in timpul unei partide de sex sa geama cu litera "i", da era un "ii ii ii" si dupa 3 minute se aude si el "o, oo oo". Am zis clar astia au sarit cateva litere bune din alfabet daca de la "i" au ajuns la "o".
Alti vecini vorbesc atat de incet si suav in casa incat se aud 3 etaje ce vorbesc ei, ca parca pe mine ma intereseaza ce i-a spus lu aia soacra sa.
Mi-am adus aminte ma intorc la vecinii cu alfabetul :), la cateva zile dupa faza respectiva, m-am nimerit cu ei in lift fiind vecinii din fata usii mele. Nu o sa credeti , dar au inceput sa se giugiuleasca acolo in lift cu mine. El facea "mrrrr pisico" si ea facea arrrr te "zgarii pisoias", bai sa dea dracii si eu nu mai puteam sa ma mai controlez sa nu rad mi-au dat lacrimile (si imi venea in minte numai porcaria aia cu alfabetul).

Cam atat pentru astazi o sa va mai povestesc si cu alta ocazie despre alti vecini "simpatici"

6 comentarii :

Bogdan Pop spunea...

Eu: Pentru ca vreau sa sun la dumneavoastra la interfon, cand o sa ma intorc noaptea dupa o zi de munca si nu am ce sa fac. O seara buna!

EPIC =)))

Narcis spunea...

Da serios eu am vrut sa-i spun ca daca el este fan Bruce Willis si ii place seria Die Hard, e cam naspa pentru el :(

Anonim spunea...

cat am putut sa rad :)) bravo bun articol

Pishky spunea...

doamne cât am putut să râd mai ales când am citit titlul... am râs vreo 5 minute și apoi m-am încumetat să citesc... frumoase aventuri ai cu vecinii tai!

Narcis spunea...

@Pishky: Nu prea e de ras Danuta :(, sa stii ca sunt cam retarzi na nu prea am ce sa le cer.

Madleene spunea...

Poor you.Stiu cum e sa ai vecini retardati.Si stiu cum e sa fii trezit din somn in mijlocul noptii pentru ca vecinii(care au undeva peste 60 de ani) se bat ca nebuni...cu tot tacamul.

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live