marți, 12 februarie 2013

Interviu exclusiv cu MrPaparazzo!

O sa incep o serie de interviuri, care sper sa fie pe gusturile voastre si sa trezeasca interes. Astazi avem interviu cu un Paparazzo, cu MrPaparazzo mai exact. Pentru ca vedem in fiecare zi poze in tabloide facute de ei, m-am gandit sa fac un interviu cu un om cu vechime in acest domeniu.
MrPaparazzo

1.Pentru inceput vreau sa te intreb cine este MrPaparazzo?
Mr paparazzo inseamna un grup de oameni ,putini la numar dar suntem in acest domeniu de peste 9 ani.

2. Esti pasionat de fotografie sau tine strict de natura profesiei?
Nu pot spune ca sunt pasionat de fotografie si oricum fotografia pe care o face un paparazzo este total diferita de acei fotografi care fac poze la peisaje sau aceia care fac poze de studio, deci este strict de natura profesionala.

3. Sunt sigur ca avem foarte multi cititori curiosi care vor sa stie cum decurge o zi din viata unui paparazzo ?
Pff o zi din viata unui paparazzo ? Este o viata frumoasa, o meserie frumoasa doar daca ai “cojones” si ficat sanatos. Nu ai un program stabilit dar de principiu un paparazzo iese in functie de ce are de facut in ziua respectiva. Adica, daca este un material lucrat trebuie sa ajungi acasa la subiect ( vedeta ) inainte sa plece de acasa,  ora 7.30 si sa stai cu acea vedeta pana iese ceva. Daca astepti doar sa prinzi o vedeta nemachiata , nu stai mult . Posibil sa iasa pana la ora 10, dar daca stai dupa acea vedeta in ideea in care mergi pe o sursa, pont cum ca este cu cineva sau altcineva decat trebuie aici este mai nasol :) aici nu mai exista program. Adica poti avea noroc in ziua respectiva si poti termina pe la 12 noaptea sau poti avea ghinion si trebuie sa stai mult mai mult. Au fost situatii in care s-a stat si 3 zile dupa un material ( vedeta) , fara dus, fara prea mult somn, mancare daca ai de unde cumpara o eugenie si o cola sa stai treaz. fara nevasta...:).
Este o meserie care te invata foarte multe, cunosti si descoperi si lucruri bune dar si mizerii. Este o meserie pe care majoritatea nu o pot face, pentru ca nu au lucrurile de mai sus, “cojones”,ficat sanatos ( la inceput ca dupa ani de zile se duce dracu ) liniste acasa si aici ma refer ca un tip care vrea sa faca asta nu o poate face daca iubita, sotia este geloasa si nu intelege. Este greu sa inteleaga de ce primesti telefon la 3 dimineata si trebuie sa ajungi in 5-10 min la destinatie . Dar la destinatie poate fi un material bomba si daca nu ajungi acolo primu pot sa apara altii . La noi in Romania, nu este ca afara . Eu daca sunt la un material fie ca este pont fie ca sunt primul la acea vedeta, nimeni nu poate intra peste mine. Este o lege nescrisa respectata.

4. Care a fost cea mai grea situatie in care te-ai aflat din punct de vedere professional si cum ai depasit momentul ?
Cea mai grea situatie ? Au fost multe si printre cele mai periculoase, dar asta la inceput. Vedetele de cativa ani si au dat seama ca nu aduce nimic bun daca te iei de un paparazzo. Daca il agresezi esti chemat in tribunal si poti plati pentru faptul ca i-ai spart aparatul sau i-ai dat o palma . Nu sunt prea multe cazuri de agresiune impotriva paparazzilor din Romania, pentru ca nici noi nu suntem usi de biserica :) si nu ne sperie nimeni ca doar nu suntem in Afganistan sa fim impuscati pe strada. Putem primi maxim o injuratura.
Daca vrei un exemplu concret iti spun ca acum foarte multi ani eram in tara dupa un personaj. Dupa multe zile de stat acolo cei dupa care eram s-au prins ca ceva nu este in ordine cu noi. Au inceput sa faca diverse investigatii cu privire la masina , au trimis tot felul de asa zisi gabori sa incerce sa afle numele noastre, incercau sa ne faca si noua poze dar noi avand geamuri negre la masini nu se putea . Seara aveam dupa noi prin oras cateva masini care ne urmareau sa vada unde suntem cazati si cu cine ne intalnim. In ziua in care am plecat erau filtre aproape la toate iesirile din oras :) doar ca noi suntem prea buni pe condus si am scapat fara sa ne miroasa :))

5. Dar cea mai placuta “colaborare” daca pot sa spun asa?
Placute sunt toate plecarile din bucuresti sau din tara. Lucrezi mult mai bine pentru ca lumea nu cunoaste fenomenul si nu se prind cand sunt pozati.

6. Foarte multa lume, printre care si eu recunosc, se intreaba daca se castiga bine din aceasta meserie?
Este o meserie care se plateste bine pentru nivelul de trai din romania. Adica un salariu mediu este undeva intre 25-30 milioane, ceea ce pentru nivelul de salarii este mare, dar depinde. ala este un salariu daca lucrezi la un tabloid. Daca esti freelancer poti castiga mult mai mult . depinde ce prinzi si pe cat le vinzi catre ziare .

7. Stiu ca momentan lucrezi si la un proiect online, daca poti sa ne spui mai multe despre el?
Da lucrez la un proiect online si sunt mandru. a venit momentul sa fac ceva pe cont propiu mai ales ca am in spate o experienta de 9 ani. Acest site l-am mai avut si  acum 3-4 ani, dar din motive personale nu l-am putut intretine. Acum este ceva nou, ceva mult mai complex. Vreau prin acest nou concept sa promovez si altfel de oameni , nu doar mizeriile din showbizul nostru. Sunt satul de Bianca Dragusanu, Daniela Crudu sau Pamfile . Nu asta este nivelul nostru. Vrem materiale tari si aici ma refer la politic, la investigatii si la oameni care chiar fac ceva pentru Romania si nu sunt promovati . Vom avea niste categorii unice in Romania . Vom umple un segment dedicat sanatatii ,nutritiei si sportului. Desi se adreseaza mai mult femeilor, vom avea si pentru barbati lucruri interesante. Lucrurile merg mai greu pentru ca este criza iar investitiile sunt limitate. Nu avem moguli in spate si nici parinti cu bani sa ne dea zilnic, dar incet si cu rabdare sunt convins ca vom urca in topuri. Vreau ca in doi ani maxim sa ne batem cu cancan,liberatea si click.

8. Cateva cuvinte pentru cititorii blogului.
Pentru cititorii blogului vreau sa le transmit sa fie cu ochii pe noi. Vreau sa le spun ca nu am culoare politica si ca oricand un material interesant poate fi pus pe site ul nostru. Iar voua, va doresc milioane de vizitatori si va multumesc pentru sprijin.

Cine vrea sa-i urmareasca activitatea lui MrPaparazzo il gaisiti pe pagina de Facebook.
Daca mai vreti interviuri in exclusivitate lasati comentarii.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live