luni, 4 februarie 2013

Hansel si Gretel Vanatorii de vrajitoare 3D - Review!

Am spus ca o sa public review duminica seara, scuze dar am ajuns foarte tarziu acasa. Trebuie sa multumesc si celor care mi-au oferit invitatia la film :), Laura de la Cinemateca Trisk si Ro.Image, vizionarea a avut loc la Plaza Romania - Movieplex. Sper sa mai primesc astfel de invitatii si sa pot sa le si dau curs, promit review de fiecare data.

Hansel si Gretel Vanatorii de vrajitoare 2013

Chiar mi-a placut filmul foarte mult si merita sa mergeti sa-l vedeti la cinematograf. Trebuie sa recunosc ca a fost si primul film pe care l-am vazut 3D :), nu vreti sa stiti cum faceam pe acolo, a ras sotia de mine :(. Puteti sa va faceti o parere daca ii stiti pe tipii aia care semnalizeaza cum si unde sa aterizeze avioanele? E ala cu steagurile eram eu, dar fara steaguri....

Regizor: Tommy Wirkola
Actorii cunoscuti: Jeremy Renner, Gemma Arterton si Peter Stormare




Filmul asa cum era de asteptat, nu urmareste povestea clasica decat la incipitul lui. Hansel si sora lui Gretel sunt parasiti de tatal lor in padure, ajung la casa cu turta dulce, dar de aici lucrurile iau o intorsatura neasteptata, in momentul in care reusesc sa omoare prima vrajitoare si prind "gustul" sangelui de vrajitoare. Asa incepe vanatoarea de vrajitoare, pana in momentul in care ajung intr-un sat adusi pentru a ajuta la prinderea vrajitoarei care rapeste copii. Desi si-au jurat sa nu mai vorbeasca despre parintii si trecutul lor, afla acum motivul adevarat pentru care au fost lasati in padure in miezul noptii. 
Gretel afla la randul ei ca este o vrajitoare alba si Hansel care a jurat sa distruga toate vrajitoarele se indragoste de o vrajitoare alba. Povestea este mai mult decat buna, cu situatii neasteptate. Motivul principal al disparitiilor fiind vrajitoarea neagra Muriel, care vrea sa faca un sacrificiu suprem de Luna Neagra, scopul este acela de a devenii imune la foc, principalul lor mijloc de a fi ucise.
Mi-a placut mult si povestea trolului care trebuie sa ajute toate vrajitoarele, finalul de asemenea este unul foarte bun si cu o echipa de vanatori largita. 

Dar detaliile va las sa le mai aflati si voi in momentul in care o sa vizionati filmul.

Bugetul filmului: 50 Mil $
Incasari in primul weekend de la deschidere din USA: 20 Mil $
Incasari in toata lumea pana la 1 Februarie: 35 Mil $

Primeste DeLaBirou: Nota 8,5
Nota IMDB: 6,5



3 comentarii :

vienela spunea...

Mie imi este greu sa cer invitatii Laurei, nefiind din Bucuresti. Mi-ar placea sa avem si in Ploiesti persoane care sa faca acelasi lucru.
Acest film cred ca i-ar placea baiatului meu.

Narcis spunea...

@Vienela: eu iti spun sigur ca i-ar placea sa se uite la asa ceva :). Laura este super ok, ii mai multumesc odata.

http://www.pictat.ro spunea...

Intaresant !!!

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live