joi, 24 ianuarie 2013

M-am saturat de "tarfele" de la TV!

Sunt prins intr-o tara de tarfe si manele!

Nu ma uit la emisiunile astea de "scandal", unde divele se transforma in maimute si incep sa se certe pe barbati, pantofi, mancare etc. Incerc sa evit emisiunile astea pe cat de mult posibil, pentru ca stau cam rau cu nervii si nu vreau sa-mi sparg televizorul.
Tarfele de la TV

Am si eu o problema imi place sa citesc stirile de pe telefon in drum spre birou. De cateva zile citesc pe un anumit site online, despre un mega scandal unde doua "tarfe" (nu-mi place termenul, dar nu am ce sa le fac), se cearta care ii face felul intai mai bine unui manelist.
Oripilant, este grotesc sa ajungi ca femeie sa te duci la televizor si sa incepi sa te lauzi cu ce esti tu mai buna decat cealalta in pat. Nu intru sa citesc mizeriile astea, dar titlurile sunt mai mult decat sugestive, cam cu ce fel de rahat si nu ma refer la ala pentru cozonac ai putea sa te mozolesti daca citesti.
Domnul manelist sta si se bucura cand se bat maimutele pe "singura banana" din lume. Emisiunile de acest gen ma dezgusta peste limita sa aduci tot  felul de parasute care nu s-au deschis la timp cand te-ai aruncat din avion.

Tarfa Babilonului
Cum sta treaba cu MUMU? Pentru cine nu stie ce inseamna MUMU, sa caute in dictionarul de cartier. Incepe una dintre dive sa arate ce mesaje sincere de dragoste primeste ea de la acest Don Juan al manelelor, cel mai frumos, cel mai burtos bleah... Citez: " imi este dor de gurita ta care face minuni". Da, se vede cata iubire si cata pasiune exista in acest mesaj. Iubire adevarata, nici macar in "Frumoasa si Bestia" nu am vazut asa ceva, desi din anumite puncte de vedere titlul este comparabil. Adica pe scurt divei ii place sa faca "mumu" si se pare ca se pricepe daca tot este laudata cu acest lucru.

O scarbosenie de emisiune cu un subiect de cacat!

5 comentarii :

Cristian spunea...

:)) Ăsta e viitorul României oare? Nasol...

Narcis spunea...

@Cristian: din pacate daca te uiti dupa ora 22 la TV o iei putin cam razna :) si nu mai distingi daca este realitate sau desene animate..

carolina spunea...

eu am renuntat sa mai butonez anumite posturi. pentru stiri ma uit la tvr1 si in rest mai dau la documentarii si cand am chef pe la filme. si cam atat! m-am restrans, incat cred ca in curand nu o sa mai am nevoie de televizor :)

Narcis spunea...

@carolina: eu de ceva vreme ma uit doar pe History Chanel este genial si il recomand :), are emisiuni foarte educative.

Bogdan Pop spunea...

Ai dreptate Narcis si eu ma uit pe acel canal au niste emisiuni grozave .

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live