duminică, 24 februarie 2013

Romanii au talent din 22.02.2013

Emisiunea a inceput in forta si chiar credeam ca o sa fie o editie mai frumoasa decat prima, dar categoric m-am inselat. Cu toate astea mi-au placut cativa concurenti. Probabil cel mai emotionant moment a fost al celor din trupa "Maria", sase frati care canta frumos, dar in total au fost opt frati . Numele este o comemorare pentru sora lor cea mai mare care s-a dus in ceruri.

 
Trupa Maria

As fi dorit sa va arat si videoclipul cu ei dar nu este pe YouTube, ci doar pe site-ul oficial Romanii au Talent. Aceasta trupa au reusit sa o emotioneze si sa o faca sa planga pe Andra.
Inca un moment emotionant a fost cel al lui Stefan Lautaru ,omul care vinde ceapa si cartofi in piata. Cu toate ca a cantat "Vara nu dorm" si "Sophie", melodii de care ne-am saturat, a reusit sa le cante intr-un fel special care chiar ne-a placut. Toata lumea l-a descurajat, chiar spunandu-i ca nu stie sa cante si ca nu are talent.Cu toate acestea a emotionat toata sala, iar el la randul lui, i-au dat lacrimile vazand ca toata lumea il aplauda si il felicita. Acesta a reusit sa treca de auditii. Mie chiar imi place omul acesta.
                                     
                                        
Si ca de obicei,au participat si dansatorii nostrii talentati :X Un moment frumos de dans electrizant l-au avut cei din trupa New Generation. Acestia au reusit sa treaca de auditii, fiind toti niste dansatori foarte buni.
                                                                         
                                         
Dar.. ca de obicei trebuie sa existe macar o persoana care sa faca scandal, ca doar asa este romanul..el are mereu dreptate. Numit "kamizake al dansului" (datorita faptului ca parca e posedat de dracu cand danseaza) Florin din Timisoara a reusit sa faca ditamai scandalu la TV. Uitati niste declaratii:
Mihai Petre: "Eşti un kamikaze al dansului, îţi place să te loveşti. Cred că ţi-a dat sângele la genunchi", i-a spus acesta concurentului, care a recunoscut că şi-a julit genunchiul.  
"Imi arătaţi ceva, în domeniul dumneavoastră, şi dacă nu pot să fac....înseamnă că plec", i-a aruncat Petre provocarea.
"Eu n-am venit să te învăţ să dansezi", a explicat juratul. "Nici n-ai cum", l-a atacat pe Mihai Petre concurentul.

"Sunteţi acolo în juriu, pe scăunel şi tăiaţi şi spânzuraţi", a acuzat concurentul de la Românii au talent, sezon 3.

"Vă luaţi unul după altul, sunteţi nişte măgăruşi", i-a jignit pe cei trei juraţi, după ce i-a ameninţat, la finalul discuţiei, că "şi-au dat arama pe faţă şi că a văzut ce se întâmplă în direct".
                                                                   Florin "Kamikaze"

Un moment frumos l-au avut si contorsionistii de la "Gold Hands". Acestia au reusit sa ridice o sala intreaga prin talentul lor. Toti stateau cu sufletul la gura ( mai ales Andra).
                                                                           Gold Hands
                                                                           Gold Hands

Un tanar dupa ce ca a reusit sa faca show prin sariturile intr-o roata pe niste suporturi amenajate, a reusit sa sara si peste prietena lui intr-o roata de mai multe ori.Tanara a spus ca nu ii este frica si ca are incredere in el.
                                                                Saritura peste iubita lui.
                                                           Sarituri peste suporturi special amenajate.

Am ajuns sa vad si un ventriloc real. Cred ca este primul care isi face aparitia la Romanii au talent. A facut un super show.
“Am emotii, nu vezi cata lume se uita la noi? Dar nu se uita la noi, se uita la gura ta, sa vada daca se misca. Se vede ca se misca. Esti un pervers. Eu cand am emotii imi inchipui ca ceilalti sunt in lenjerie intima. Aaaaaaauuuuuuu! Ce? Unii n-au chiloti pe ei. Avem niste oameni frumosi care nu au chiloti”, a spus papusa Romeo.
                                                                  Ventriloc roman.
                                                                Cel mai comic ventriloc.

Pentru mine cea mai frumoasa parte a fost cea a lui Bruno Icobet si cateii lui. Deci cainii aceia sunt geniali! Cei mai talentati din cati am vazut. E posibil chiar ca sa castige marele premiu.Urmariti videoclipul e chiar extraordinar ! 


Acestea au fost cele mai frumoase parti din episodul al doilea din Romanii Au Talent.Va astept si vinerea viitoare sa dezbatem aceste subiecte. Eu sper ca la urmatorul episod sa apara romani mult mai talentati.

4 comentarii :

Stefan spunea...

Lautaru nu e chiar lautra. Bravo lui, a reusit sa ma surprinda si sincer, nu ma asteptam la asa ceva. Un moment foarte bun.

BIOSTEM spunea...

In prima faza cand au inceput, au fost pusi mai mult pe lucruri haioase, special i-au lasat primii,dupa va urma adevaratele talente.

Andera Y spunea...

Chiar iti multumesc pentru recenzia asta pentru ca am pierdut editia de vineri. Pare ca au fost, totusi, si niste numere interesante. :)
Zi frumoasa!

Narcis spunea...

Este meritul lui Bogdan el a facut recenzia la emisiune :). Va multumesc.

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live