joi, 14 februarie 2013

Un juriu nou la "Romanii au talent"!

Cel mai asteptat show al anului, Romanii au talent , revine vineri de la ora 20:30. Formula noua a juriului va fi aceasta : frumoasa si incantatoarea Andra, unul dintre cei mai buni cantareti din Romania Smyley si remarcabilul Pavel Bartos! Mihai Petre si Andi Moisescu s-au vazut inlocuiti exact in ultimul moment.
                                                         Noul juriu " Romanii au talent"


Oare Romania mai are oameni talentati cu care sa se laude? Eu cred ca da! Si sper ca acest sezon sa fie cel mai bun dintre toate. Totusi ma rog sa nu castige din nou un cantaret. Emisiunea se numeste "Romanii AU TALENT ", nu Romanii au voce! Sper sa castige un roman cu adevarat talentat, iar talentul lui sa ne lase masca pe toti. Cu siguranta aceasta emisiune o sa sparga din nou toate audientele, ajungand pe locul 1.

                                                                      Romanii au talent !

Sa speram ca cel care castiga, sa merite premiul , iar talentul lui sa fie unul chiar remarcabil. Eu astept ca romanii nostrii talentati sa faca un Mega Show, numai cum aceasta tara stie! Sa ne ajunga mesajul lor la inima si sa ne incalzeasca sufletele. Cel mai talentat roman sa castige premiul in valoare de 120.000 de Euro .

Facebook FanPage : CLICK
Facebook Bogdan Pop : CLICK

5 comentarii :

Unknown spunea...

Realizezi ca poza aia e facuta de placere, intre prieteni , nu ? SI ca juriul va fi , in continuare , format din Mihai Petre , Andi Moisescu si Andra. Atat timp cat ei au fost cei care au fost la preselectii, deci cu ei s-a inregistrat totul , nu are cum sa ii inlocuiasca. Ce fac cei de la PRO ? Ii photoshopeaza ? Sa fim seriosi .

Narcis spunea...

@Ceasca de Vise@ Articolul nu este scris de mine, este scris de colegul meu Bogdan, presupun ca stiut el ceva cand a scris. Dar pot sa-ti spun ca din ce am discutat cu Andi Moisescu, am ajuns la concluzia sa nu modific articolul. De aici fiecare intelege ce vrea.

Bogdan Pop spunea...

Daca spui tu ca e o "facatura" asta e parerea ta. Eu am scris despre ce am vazut :) http://www.protv.ro/stiri/formula-noua-a-juriului-de-la-romanii-au-talent-cum-ti-se-par-noii-jurati.html

chitaristu spunea...

Informatia nu este chiar corecta, a fost doar o gluma :P

Narcis spunea...

@chitaristu: si eu mi-am dat seama ca a fost o gluma cand am citit articolul de la ProTv :)

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live